Ugebrev - uge 44 - Blåt hold30-10-2020 - 10:00

....

Kære læsere

Mandag skulle vi arbejde videre med de faglige opgaver omkring budgetlægning samt individuel læsning. Over middag stod der cykling på programmet, og i dagens anled cyklede Victor fra grønt hold med os.

Tirsdag havde vi "Kend din by" på programmet, og vi valgte at cykle rundt til de forskellige steder i Løgstør. Men først skulle vi lige snakke om, hvilke steder der var vigtige at kende vejen til; Apoteket, Fakta, Biblioteket, Bageren, Netto, Fjorden og Kirken hvor vi plejer at holde julekoncert i december måned med koret. Vi prøvede også at få et overblik på et bykort over Løgstør, selvom det var lidt svært. Over middag arbejdede alle med individuelle opgaver og læsning, mens Andreas og Ylle var til elevkonference.

Onsdag var der bo-træning, fysioterapi, ridefys og cafeer.

Torsdag gik turen endnu engang til Vilsted Sø for at ride. Da vi ankom startede vi med at nyde en bid formiddagsmad, hvorefter turen gik på hesteryg igennem den flotte efterårsskov. Tilbage på skolen ventede der os frokost, og bagefter var der kor for korfolkene og cafeer for de resterende. På cafeen for de blå/gule-elver er vi nu gået igang med et forløb om Tintin, hvor vi analysere hvert afsnit og laver personkarakteristik.

Fredag var vi i Rønbjerg til svømning, andre til ridefys og andre igen havde motion på skolen. Efter formiddagspausen var vi til halloween-hygge på gult hold, og vi sluttede dagen af sammen i klassen med ugebrev.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend - mange hilsener Blåt hold