Ugebrev - Uge 44 - Rødt Hold 26-10-2020 - 14:18

Nu er det blevet rigtig efterår!

Kære alle.

Så er vi gået igang med endnu en dejlig uge på Rødt Hold. I dag havde Mathilde sin første rigtige dag på Rødt Hold. Hun skal fremover være sammen med os - hvor er vi heldige :)

Efter morgenrunde og pause var Karla dagens hjælper. Efter dagens hjælper gik vi over i Gruppe 1's køkken, hvor vi i dag skulle lave æblechips. Namme nam! Mette havde været på æblerov i sin egen have og kom med en hel kurv fyldt med lækre nyplukkede æbler. De skulle først renses i vand og bagefter skulle de nyvaskede æbler på sådan en smart maskine, som kan skrælle OG skære æblerne i flotte spiralringe - det er bare smart! Bagefter blev halvdelen af ringende dyppet i kanel, inden de kom i ovnen.. Så kom det rigtig  til at dufte af jul.

Over middag gik turen ud til udkigsstenen, hvor vi både fik taget gruppebillede og et flot panoramabillede. Tilbage i klassen smagte vi på æblechipsene og alle var enige om, at de smagte virkelig godt. Til sidst var der massage og afslapning på programmet.

Tirsdag kom vi også igennem morgenrunden uden regn, og endda med sol! Efter formiddagspausen inddelte vi os i grupper, der hver især arbejdede med kommunikation og spil. Det var rigtig hyggeligt, og det er nogle dygtige elever, der er på det røde hold. Over middag vendte vi tilbage til skovens dyr, som vi havde fat i sidste tirsdag. Der var rådyret, haren og egern. Vi så en lille film om et meget frækt egern, der drillede en nøddetyv ved at lade som om, den gemte nødder i skovbunden. Vi sluttede af med en omgang afslapning og massage.

Onsdag var botræningsdag. Over middag kreacafeer.

Torsdag efter morgensang gik vi ud, for at begive os afsted på dagens morgenrunde. Der var det mest fantastiske klare vejr udenfor, så vi stod lidt og sugede den klare luft og solskinnet til os. Så skønt at gå runden. Fredrik var selvfølgelig på cykel, som han plejer, og i dag var det Tue som fulgte med Fredrik.

Efter formiddagspausen og dagens hjælper gik det Røde hold i gymnastiksalen. Der skulle være gang i den, med masser af bevægelse og sved på panden. Timen sluttede af med afslapning, så der blev helt stille i salen, bortset fra det rolige musik fra Majkens mobilos. Uh hvor afslappende.

Efter frokosten - Thai fiskesuppe namme nam - gik korfolkene i Pyramiden for at øve. Magnus var ude i det flotte vejr på sofacyklen sammen med Tue, og Ida og Majken var sammen.

Fredag kom efterårsvejret da lige tilbage med fuld styrke - regn og gråtvejr - Men derfor kan man jo godt komme på morgenrunde, hvilket hjemmeholdet var. Svømmeholdet drog til Rønbjerg og trænede baner, mens ridepigen Ida var til ridefysioterapi. Hjemmeholdet var aktive i sanse og musiktimen.

Efter morgensang skulle vi besøge det Gule Hold. De har arbejdet med halloween de sidste uger og har i den forbindelse pyntet deres klasseværelse super flot med spøgelser og andre uhyggelige sager. Men vi var gode til at at kigge og klare uhyggen.

I resten af ugebrevstimen så vi alle billederne fra ugen der er gået - og igen tænkte vi: Sikke meget vi har nået.

God weekend til alle sige vi på det røde hold