Ugebrev - uge 44 - Gult hold30-10-2020 - 10:16

Halloweeeennn!!!! Sjov og uhygge!!

Kære Alle.

I denne uge har det gule hold indrettet klassen til et SPØGELSESHUS UHHH!!

Mandag: De unge mennesker + Kent er gik helt grassat med halloweentemaet . . hæ hæ!! Marius fik afprøvet røgmaskinen, hviklet han synes var rigtig sjovt!!

Vi fik også lavet en opslagstavle med flotte billeder fra musicalen SKATTEØEN! Den blev hængt op på skolegangen :-)

Over middag var der motion og matematik på skemaet.

Hele ugen har vi arbejdet videre med Halloween temaet! Vi har også blevet snakket MEGET om de nye Corona restriktioner.

I denne og næste uge er David i praktik i skolens storkøkken og i næste uge starter Oliver i praktik i Fakta i Løgstør.

Fredag var vi til svømning og der er også nye tiltag i svømmehallen, hvor alle hjælpemidler skal sprittes af før og efter - men det er skønt for eleverne, at vi kan forsætte svømmeundervisningen trods alt, nu hvor mange andre aktiviteter er begrænsede!

Efter 10-pause havde gult hold inviteret skolens øvrige elever indenfor i Spøgelseshuset!! Uhhh.. det var altså MEGA uhyggeligt . . .og ikke alle var modige til at træde indenfor!!

Vi ønsker jer en fantastisk Halloween!!!

Uhyggelig weekend hilsen fra Gult hold - Kent og Annemette