< Tilbage

Ugebrev - uge 43 - Grønt hold20-10-2020 - 13:40

Så er vi godt i gang igen efter ferien....

Halløj derude 


Her på grønt hold går det godt, og vi er alle godt tilbage igen efter en dejlig efterårsferie. 


Mandag fik vi gang i vores faste morgenrutine igen - der blev sunget morgensang og lavet morgention bagefter. Nogle gik, andre cyklede og enkelte var i gymnastiksalen for at spille bold. 

Herefter blev formiddagen brugt på at afrunde ugen inden ferien. Vi fik fortalt Mikkel om vores emneuge og super gode tur til DGI-huset, og til sidst lavede vi de sidste opgaver om kroppen og vores sanser. 

Over middag var vi alle i gymnastiksalen, hvor der bl.a. blev spillet hockey, basket og bowling. 


Tirsdag stod den igen på morgensang og motion. Formiddagen blev brugt på at forberede og lave fuglefoder, som vi senere kan hænge op på skolens område. Over middag havde vi besøg fra gult hold, og vi lavede naturbiograf i klassen. Det var hyggeligt. 


Onsdag var der som altid botræning. 


Torsdag stod den igen på morgensang og morgenmotion. Herefter fik vi besøg af Jens, og vi skulle arbejde med faglige skoleopgaver. Alle fik en ny opgavebog og arbejdede rigtig godt med tingene. 

Over middag var der kor og anden undervisning. Der var bl.a. badminton i gymnastiksalen og kreativt værksted, hvor der blev lavet spørgelser. 


Fredag var der svømmeundervisning og anden motion hjemme på skolen. Herefter var der ugebrevstime, hvor vi fik snakket denne uge igennem og forberedt os på den kommende uge. 


Herefter var det tid til god weekend. 


Mange hilsner fra os alle på grønt skolehold

< Tilbage