Ugebrev - Uge 43 - Blåt hold19-10-2020 - 21:27

En rigtig efterårsuge...

Kære læsere

Så fik vi startet op efter en dejlig efterårsferie, og mandag mødtes vi først med resten af skolen til morgensang i Pyramiden, og herefter gåtur og Ultranyt i klassen. Efter pausen skulle vi arbejde med de faglige opgaver omkring budgetlægning, som vi har været i gang med før ferien, og der blev også tid til individuel læsning. Vi har altså byttet lidt rundt på indholdet fra mandag til torsdag. Mathilde og Ylle var på besøg på rødt hold, og det var ret heldigt, for de skulle nemlig have madlavning, hvor de skulle bage knækbrød. Det var rigtig fint at være med til.

Over middag stod der cykling på programmet.

Tirsdag stod i græskarudskærings tegn. Andreas havde fået nogle græskar af egen avl med hjemmefra, og vi aftalte med Jens forstander, at blåt hold skulle skære dem ud så de kunne stå og pynte foran de to hoveddøre. Vi var heldige, at 4 elever fra gult hold også havde lyst til at hjælpe, så nogle arbejdede 2 og 2 om ét græskar, og nogle arbejdede selv med ét. Det var en super hyggelig dag og rart at lave noget på tværs af holdene også. Mathilde og Ylle var over middag på besøg hos rødt hold igen, og det var endnu engang en rigtig god oplevelse. Her arbejdede vi med emnet "Dyrene i skoven", og til sidst slappede vi af på madrasser, mens eleverne fik massage af personalet og var en tur i "vaskehal" ;-)

Onsdag var der bo-træning, ridefys og café for alle.

Torsdag plejede jo at væres vores faglige dage, men det har vi flyttet til mandag, og det er der faktisk en god forklaring på. De næste 4 torsdage, i hvert fald, har vi fået mulighed for at komme ud til Vilsted og ride, hvilket vi har takket ja til. Derfor pakkede vi busserne lige efter morgensang og kørte mod Vilsted. Her startede vi med at nyde en bid formiddagsmad, hvorefter turen gik på hesteryg igennem den flotte efterårsskov. Tilbage på skolen ventede der os frokost, og bagefter var der kor for korfolkene og cafeer for de resterende.

Fredag var vi i Rønbjerg til svømning, andre til ridefys og andre igen havde motion på skolen. var vi i Rønbjerg til svømning, andre til ridefys og andre igen havde motion på skolen. Vi sluttede dagen af sammen i klassen med ugebrev og en lille snak om næste uge, hvor bl.a. flere af eleverne skal skal til elevkonference.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend - mange hilsener Blåt hold