Ugebrev - uge 41 - Gult hold09-10-2020 - 11:00

Emneuge om Sundhed - God efterårsferie!!

Kære Alle.

I denne uge har hele skolen haft emneuge om SUNDHED! Kent har igen været på uddannelse, så vi har haft Jesper og Fabienne og Pablo med i undervisningen i denne uge.

Mandag startede vi alle i pyramiden med et lille oplæg om Sundhedsugen:-) Alle elever skulle starte med at tage så mange morgenrunder gå/løbe/cykle som muligt inden 10-pausen! Jesper og Jens har udlovet en præmie, hvis vi når mere end 200 runder, så det er spændende, hvor mange det bliver til på en uge! I hvert fald kom vi godt fra start!

Efter 10-pausen arbejdede Gult hold med kroppens fysiologi - knogler og muskler og styrke. Over midddag var Simon, Oliver, Niels, Jacob og David på en længere cykeltur og Freya, Anna og Marius var med Grønt hold, hvor de arbejdede med kroppens sanser.

Tirsdag statede igen med morgenrunder i det dejlige vejr og alle var godt tilpas, da vi nåede frem til 10-pausen.

Tirsdag skulle vi arbejde med en anden form for sundhed - nemli` psykiske sundhed.

Vi snakkede om hvad familie og venner betyder for ens trivsel og sundhed. Eleverne et par øvelser de skulle prøve. Den første skulle de tænke over og skrive: Hvordan tror du andre ser dig? Det var ikke nemt, men alligevel lærerigt. Bagefter fik alle elever udleveret en stak gule posters, hvor de skulle skrive positive ting om kammeraterne og sætte dem på ryggen af personen. På den måde fik alle elever 8 positive posteres - det var en rar følelse for alle.

Dagens arbejde med sundhed sluttede med at hver elev skulle vælge de tre udsagn fra kammeraterne, om de var mest glade for :-)

Onsdag var der botræning og Cafeer i skolen over middag.

Torsdag var hele skolen på tur til DGI-huset i Aalborg, hvor vi havde hele den kæmpe hal for os selv!! Wow hallen var fyldt med trampoliner, klatrevægge og hoppepuder . . . det var rigtig sjovt at være derinde. ALLE fik sved på panden.

Fredag var svømmeeleverne inviteret i Badeland i Rønbjerg Feriecenter og her blev hygget og slappet af. Hjemme på skolen var motionsholdet også i gang. Og Anna var til ridefys. Dagen sluttede med ugebrevstime og Ultra Nyt i klassen.

Vi ønsker nu jer alle en rigtig god efterårsferie.

Mange feriehilsener fra os på gult hold :-)