Månedsbrev-Gruppe 2-oktober-bodel02-10-2020 - 12:00

Efteråret er over os, med en masse hygge.

Hej alle der læser med.

Så er efteråret over os, med hygge og alt hvad der høre til.

De nye elever er faldet rigtig godt til, vi har alle sammen lært hinanden godt at kende.

I de weekender eleverne er her bliver der lavet forskellige ting, der bliver hygget, lavet mad sammen og slappet af og lavet de ting vi finder på sammen. I en af weekenderne har vi været ved stranden.

Alle eleverne er begyndt at have godt styr på hvad der sker i løbet af ugen, de kan vælge at være med til, alle aktiviteterne i løbet af ugen er frivillige.

Ugens aktiviteter ser således ud:

Mandag: Bliver der tilbudt en form for fysisk aktivitet, det første stykke tid er det fodboldrundbold.

Tirsdag: Bliver der lavet en aktivitet i elevrummet, det kan være spil, perler, tegning, PlayStation, musik osv.

Onsdag: Bliver der lavet botræning og handlet det der mangles. Når det er muligt, kommer der frisvømning i Rønbjerg

Torsdag: Bliver der lavet en aktivitet i elevrummet, det kan være spil, perler, PlayStation, musik osv.

Floorball er startet op i Lanternen, hvor der er mulighed for at få sved på panden.

Der er også blevet afholdt film aften i pyramiden, hvor vi så far til fire og spiste popcorn, dette var en stor succes.

Forældredag er desværre blevet aflyst, men i er altid velkommen til at ringe til os, og følge med på hjemmesiden. Vi arbejder på at få vores facebookside op at køre igen, så der vil i også kunne finde os.

Vi ønsker alle en god efterårsferie.

Mange hilsner gruppe 2