Ugebrev - uge 40 - Gult hold02-10-2020 - 10:38

Cyklistprøve og Musical Premiere - Skatteøen!!

Kære Alle.

I denne uge har vi haft rigtig travlt med både cykeltræning og cyklistprøve. Og så den store premiere på Limfjordsskolens udgave af Skatteøen :-)

Eleverne på Gult hold klarede begge dele helt FANTASTISK!!

Mandag øvede vi både sange og teater til Skatteøen og over middag trænede vi cykeltuten, som eleverne skulle cykle tirsdag.

Tirsdag fyldte David 20 år, så stort tillykke til ham :-)

Kl.9 kom Lars og Rene fra Løgstør politi.

I år havde vi både lavet cyklist og gangprøve. De fortalte hvad der skal være i orden på cyklen for at den er godkendt og gennemgik forskellige færdselstavler sammen med eleverne for både gående og cyklister.

Bagefter blev elevernes cykler tjekket og de blev sendt ud på ruten, hvor de både har lært, hvordan man orienterer sig i venstresving og i rundkørslen. De klarede det rigtigt flot alle sammen. En enkelt elev synes pludselig, at det var sjovt at køre på fortovet!! Politiet kunne fortælle, at det koster 1000 kr i bøde og vi fik en god snak om, hvorfor cyklister IKKE må køre på fortorvet!!

Over middag øvede vi igen musical og havde nåede også Ultra Nyt.

Onsdag var der botræning i grupperne, og efter frokost var der caféer med spil, krea og motion.

Torsdag var den store præmieredag på Skatteøen. Alle var spændte og glædede sig til at fremføre forestillingen for resten af skolen. Alle lavede en kæmpe præstation og klarede det super flot!!

I kan se den ved at klikke HER :-)

Fredag var vi i Rønbjerg til svømning, andre til ridefys og andre igen havde motion på skolen.

I næste uge har hele ugen Emneuge om Sundhed. Vi skal arbejde med forskellige former for sundhed og hvordan vi måler sundhed både fysisk og psykisk. Vi håber, det bliver en spændende uge.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend - mange hilsener

Gult hold - Kent og Annemette