Månedsbrev - Gruppe 4 - september - Bodel02-10-2020 - 12:00

Så kom efteråret til Løgstør ;O)

Vi vil gerne sige tak for jeres store opbakning til forældredagen, vi syntes det var nogle rigtig hyggelige timer vi havde sammen ;O)

Skolens elevråd har haft deres 1 møde i dette skoleår, fra gruppe 4 er det Oliver der er valgt som repræsentant og David er valgt som suppleant. De deltager begge i møderne i elevrådet og melder tilbage på vores mandagsmøder hvad der er snakket om og besluttet.

Torsdag den 24/9 havde elevrådet arranget film aften i pyramiden. Vi spiste aftensmad i gruppe 1 og såen Far til fire film, bagefter.

I gruppe 4 deltager vi ofte i de forskellige aktiviteter,  tirsdage og torsdage i elevrummet , kommende tirsdag er der spa dag.Torsdag aften er der igen floorball i Lanternen som Olivia deltager i.

Vi skulle have besøgt Hanna og Josefine, på Sofiebo søndag den 27/9, det blev desværre aflyst pga corona, så det har vi tilgode til en anden gang.

Den 29. September fyldte David 20 år, stort tillykke. Han inviterede gruppen på den Kinesiske Mur til aftensmad, det var hyggeligt ;O)

Fredag den 9. oktober tager alle i gruppe 4 hjem og holder efterårsferie.

Søndag den 4/10 er Lotte i gruppen

Søndag den 18/10 er Mette i gruppen.

Mange hilsner fra