< Tilbage

Månedsbrev gruppe 302-10-2020 - 12:00

September måned i gr 3

Så er der tid til at se tilbage på slutninngen af afgust og september måned. 

Der er været forskellige aktiviteter i gruppe 3. 

En aften tog drengende i gr 3 en tur til Fjerritslev for at se lidt på byen og spise is. Nogle af pigene valgte en eftermiddag at kører til Storcentret for at købe nye puslespil og spise aftensmad. 

Som I sikkert har set og læst, så var vi på introtur til Happys Legeland i starten af september. En dejlig dag som vi stadig snakker om, og vi er alle klar til at komme afsted igen en anden gang. 

I en weekend var vi en tur i biografen for at se filmen om hunden Lassie.

Tirsdag og torsdag eftermiddag i hver uge er vi en del der hygger i elevrummet sammen med de andre grupper. Der er bl.a. kreahygge, biograf og udeaktivitet. 

Onsdagsbotræningen bliver jo brugt på at få styr på værelset, men der er også tid til at pleje sig selv, som eks at være til frisør eller fodterepeaut

Vi har fået elevrådet op og stå igen i dette skoleår. Nanna og Mia er valgt her fra gruppe 3. Det blev afgjort på et weekendmøde. Vi holder jo møde hver anden weekend, hvor vi snakker om vigtige ting og hvis nogle har noget det gerne vil fortælle eller klage over, så er det her det kan komme på banen. 

ELevern er god til at være sammen og besøge hinanden på værelserne eller aftale at gå en tur op i elevrumme over aften. 

I weekenderne hygger eleverne sig med at få handlet ind og lavet det aftensmad de har valg. VI kan se at der er en farvorit menu flæskesteg med brunsovs. 

 


< Tilbage