Ugebrev - Uge 47 - Gruppe 124-11-2017 - 10:48

En uge med kommunal- og regionsvalg

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag på linjerne:

Friluftslinjen startede ugen med en opdeling af holdet. Det var nemlig sådan, at Løvvangsskolen kom på besøg mandag. De skulle se og høre om Limfjordsskolen. Den opgave havde friluftslinjen påtaget sig. Vi havde lavet en fin power point præsentation med billeder og fortællinger om skolen, som vi skulle præsentere for Løvvangsskolen. Efterfølgende gav vi dem en grundig rundvisning af både skolen og bodelen. Eleverne var enormt gode til, at være værter og guider. Det var også skønt for de elever, som tidligere har gået på Løvvang, at hilse på deres tidligere lærere og kammerater. Den anden del af holdet lavede snobrød over bål i det skønne vejr, i bedste friluftsstil. Tirsdag var det den længe ventede dag, nemlig valgdag. Dagen vi har forberedt og talt om. Dagen som de fleste af eleverne var rigtig spændt på. Vi startede dagen med at gå morgenturen og samle affald. Der var desværre meget affald i naturen denne tirsdag. Men så er det godt, at der er nogle flittige skraldeagenter der redder naturen. Efter formiddagspausen gik vi samlet over til Lanternen, for at sætte krydser. Det var en spændende oplevelse, som mange elever voksede meget af. Over middag arbejdede vi med fagfaglige opgaver.

Musiklinjen på ”Rockulve-tour”! I denne uge har vi på musiklinjen haft fornøjelsen af at besøge Aalborg Teater, som i øjeblikket spiller musicalen ”Rock Ulven”. Vi mødtes med Maria som arbejder på teatret. Hun viste os rundt, og vi fik lov til at komme helt ind i kernen af Aalborg Teater. Vi stod ”pludselig” på store scene, hvor hele ”Rock Ulven” spilles. Vi så kulisser, musikinstrumenterne, og de var bare SÅ fede, vi så kulissetov og sceneteknikken…. Hold da op hvor var det stort og vildt. Vi blev vist ind i snedkersalen, hvor de var i gang med at lave nye kulisser til næste forestilling, Vi så malersalen, vi så skuespillergangen, frisøren, hvor alle parykkerne fra Rock Ulven stod linet op og klar til brug. Vi kom under scenen, vi så rekvisitrummet, hvor der var ALT i rekvisitter, bla kunstige lagkager :-P Vi så systuen, og den store hattesamling. Det var en fantastisk oplevelse. Nu kan Rock Ulven bare komme an ??

Tirsdag var det valgdag, og efter vi havde været i stemmeboksen, kom vi hjem og evaluerede teaterbesøget fra mandag og fik snakket hele turen igennem. Vi arbejdede med julesangene til julekoncerten og fik sat plakater op i byen. Så nu er vi næsten klar……

Onsdag:

Imens kordrenge øvede julekoncert sammen med resten af koret, så tog vi andre ud på en længere formiddags gåtur. Efter formiddagspausen tog vi hul på en ny novelle af Kim Fupz, der hed ”Min uartige mund”. Historien handlede om en pige, der havde en lidt fræk og uartig mund, for hun kunne slet ikke styre den, så der fløj bare skældsord ud i tide og utide. Det var en rigtig sjov historie, som nogle af drengene godt kunne se lidt af sig selv i ;) Bagefter stod den på Nintendo Wii og spillet ”Mario Party”, som bedst kan forklares som et virtuelt brætspil med terninger, felter og alt det, der hører sig til. Spillet er også fyldt med en masse mini-games, og her fik vi både pulsen op og samtidig trænet vores grov- og finmotorik samt koordineringsevne. Det var super sjovt, og vi er efterhånden ved at få fast besøg af Simon-Rune og Mathias fra gruppe 3, der kommer ind og giver os lidt modstand. Imens vi var godt i gang med at spille Nintendo Wii, fik vi også taget nogle billeder af eleverne, som Lærer-Thomas arbejdede lidt med på computeren, så vi er klar til at starte op med at male motiver på vores malerier næste onsdag. Der blev desuden arrangeret praktik for Martin, der i uge 3 fra mandag til og med torsdag skal i praktik ude hos Heidi i skolens køkken. Her skal Martin være en del af køkkenpersonalet og være med til at stå for den daglige frokost og drift i køkkenet. Dagen rundede vi af med et overlap ovre i gruppen.

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning, og efterfølgende skulle eleverne ud og købe julegaver.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Vi er nu startet op på at få taget svømmetider på eleverne, så vi kan være klar til svømmestævnet i Aars senere i det nye år. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect” og en kort runde Nintendo Wii.

God weekend ønsker personale og eleverne fra gruppe 1.