< Tilbage

Ugebrev - uge 47 - Gruppe 424-11-2017 - 10:00

Så er valget overstået, og der er gang i elevkonferencerne i gruppe 4...

Kære familie, venner og bekendte

Skoledelen:

Mandag og tirsdag på linjerne:

Kost -og motionslinjen startede ugen med at gå ned og handle til dagens menu; bagte kartofler med forskelligt fyld og grøn juice med kiwi, pærer og honningmelon. Desuden købte vi ind til en østrigsk fødselsdagsoverraskelse til Martina. Efter formiddagspausen gik vi straks i gang med at kokkerere. Der blev snittet og hakket til den store guldmedalje. Det blev til endnu en dejlig frokost i pyramiden. Efter frokost var overraskelsen til Martina klar; Apfelstrudel. Alle eleverne sad på spring og råbte surprise, da hun kom ind. Det smagte super dejligt! Og Martina var så sød og sagde, at det også smagte helt rigtigt! Vi sluttede dagen af med, at hver enkelt elev tog en individuel valgtest, så de er klar til i morgen.

Tirsdagen startede vi ud med en løbetur efter en fælles opvarmning. Her opdelte vi os i forskellige hold, så der både var plads til de superhurtige løbere, og de løbere, der tager det lidt mere med ro. Efter formiddagspausen snakkede vi valg igen, og alle eleverne, der var fyldt 18 år tog en valgtest - både til kommunevalget og til regionsvalget. Da vi havde fundet ud af, hvilke partier og personer, vi var mest enige med, drog vi afsted mod Lanterne, hvor vi skulle stemme. Det var spændende at være en del af demokratiet, og prøve at stemme for første gang. Efter middagspausen tog vi i gymnastiksalen, hvor vi brugte de sidste kræfter på en hård omgang fysisk cirkeltræning. Dagen sluttede vi af med et bad, inden vi alle tog til overlap ude i vores forskellige grupper.

Friluftslinjen startede ugen med en opdeling af holdet. Det var nemlig sådan, at Løvvangsskolen kom på besøg mandag. De skulle se og høre om Limfjordsskolen. Den opgave havde friluftslinjen påtaget sig. Vi havde lavet en fin power point præsentation med billeder og fortællinger om skolen, som vi skulle præsentere for Løvvangsskolen. Efterfølgende gav vi dem en grundig rundvisning af både skolen og bodelen. Eleverne var enormt gode til, at være værter og guider. Det var også skønt for de elever, som tidligere har gået på Løvvang, at hilse på deres tidligere lærere og kammerater. Den anden del af holdet lavede snobrød over bål i det skønne vejr, i bedste friluftsstil. Tirsdag var det den længe ventede dag, nemlig valgdag. Dagen vi har forberedt og talt om. Dagen som de fleste af eleverne var rigtig spændt på. Vi startede dagen med at gå morgenturen og samle affald. Der var desværre meget affald i naturen denne tirsdag. Men så er det godt, at der er nogle flittige skraldeagenter der redder naturen. Efter formiddagspausen gik vi samlet over til Lanternen, for at sætte krydser. Det var en spændende oplevelse, som mange elever voksede meget af. Over middag arbejdede vi med fagfaglige opgaver.

Musiklinjen:

Musiklinjen på ”Rockulve-tour”

I denne uge har vi på musiklinjen haft fornøjelsen af at besøge Aalborg Teater, som i øjeblikket spiller musicalen ”Rock Ulven”. Vi mødtes med Maria som arbejder på teatret. Hun viste os rundt, og vi fik lov til at komme helt ind i kernen af Aalborg Teater. Vi stod ”pludselig” på store scene, hvor hele ”Rock Ulven” spilles. Vi så kulisser, musikinstrumenterne, og de var bare SÅ fede, vi så kulissetov og sceneteknikken…. Hold da op hvor var det stort og vildt. Vi blev vist ind i snedkersalen, hvor de var i gang med at lave nye kulisser til næste forestilling, Vi så malersalen, vi så skuespillergangen, frisøren, hvor alle parykkerne fra Rock Ulven stod linet op og klar til brug. Vi kom under scenen, vi så rekvisitrummet, hvor der var ALT i rekvisitter, bla kunstige lagkager :-P Vi så systuen, og den store hattesamling. Det var en fantastisk oplevelse. Nu kan Rock Ulven bare komme an ??

Tirsdag var det valgdag, og efter vi havde været i stemmeboksen, kom vi hjem og evaluerede teaterbesøget fra mandag og fik snakket hele turen igennem. Vi arbejdede med julesangene til julekoncerten og fik sat plakater op i byen. Så nu er vi næsten klar……


Onsdag var der kor, hvor vi tog hul på julesangene. Om formiddagen blev der fulgt op på valget og arbejdet med Imovie. Over middag var der elevkonferencer og træning ved. fys.

Torsdag var der boundervisning - dagen gik med ridning på Vilsted Søgård, hvilket var et hit. Over middag blev der lavet minibotræning i lejligheden og handlet ind.

Fredag var der svømning, hvor der blev taget tider. Vi begynder nu at træne hen imod svømmestævnet i Aars i starten af februar. Alle deltog derfor i svømning denne gang - også Annika, som sprang ridefyssen over, da hun havde været til hest om torsdagen.

Bodelen:


Mandag holdt vi møde i gruppe 4. Sidste gang besluttede pigerne, at pligterne skal fortsætte i 2 uger, så de skulle ikke fordeles den her gang. Vi snakkede bla. om hjemrejse i juleferien, hvem der skal hjem og hvornår. Det var Hanna, der lavede aftensmaden ,og menuen stod på bøf med bløde løg, kartofler og sovs - det var der flere, der havde glædet sig til. 

Tirsdag var der stor bagedyst i gruppen, der blev bagt kager til elevkonferencerne, og vi havde besøg af Simon fra gruppe 3, det var rigtig hyggeligt.

Onsdag er suppe, svømme og kæreste/veninde/venner besøgsdag. Det er en tradition i gruppe 4, at vi efter svømning i Rønbjerg onsdag eftermiddag får suppe til aftensmaden.

Torsdag stod på gymnastik og hockey, og der var besøg af veninde fra gruppe 3.

I weekenden står den på bankogaveindkøb fredag. Det er gruppe 4, der står for at købe alle gaverne til skolens julebankospil. Og vi pakker dem også ind ;O) Lørdag skal vi i Ålborg teater og se musicalen "Rockulven", det er vi spændte på. 


Ha en dejlig weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4

< Tilbage