Ugebrev - uge 46 - Gruppe 117-11-2017 - 11:15

Linjeundervisningen fortsætter for fulde skrald, og vi har ridning på skemaet hver anden torsdag frem til juleferien.

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag (Linjedage):

Friluftlinjen: (Christian, Anton, Thomas og Martin) Så gik der endnu to gode dage på Friluftslinjen, hvor vi både har elever fra gruppe 1,2,3 og 4. Elevgruppen fungerer rigtig godt sammen, og alle nyder at komme ud i naturen og være aktive.

Mandag startede vi op med en dejlig morgengåtur i det flotte vejr, hvor vi undervejs samlede affald i kvarteret omkring Limfjordsskolen. Alle nød turen og fik sludret undervejs på kryds og tværs. Tilbage på skolen arbejdede vi med forskellige opgaver omkring dyr og natur - nogle arbejdede på computer, mens andre lavede farveopgaver. Over middag forberedte vi os på tirsdagens tur, hvor vi skulle til Arden Natur - og dyrepark. Vi skulle derfor have handlet og pakket diverse grej til bål, madlavning osv.

Tirsdag havde vi desværre lidt mandefald på linjen, men vi havde en rigtig god tur til Arden, hvor alle var aktive og arbejdede godt med de forskellige opgaver - der skulle laves bål, tilberedes mad, fodres rådyr mm. Vi kommer nok til at tage derud igen en anden gang til foråret, hvor vi kan få alle elever med derud.

På musiklinjen startede vi mandag formiddag op med at synge vores ”start-sang”, hvor vi alle synger vores eget navn efter tur, og bagefter valgte vi to sange fra sang/danse-mappen. Så var vi i gang! Alle på musiklinjen er rigtig glade for at synge, så vi synger riiigtig meget her. Og som I kan se på billederne, står vi næsten altid omkring klaveret, når vi synger. Herefter skulle vi i gang med vores MUSICAL-EMNE. Vi snakkede om, at en musical er en blanding af teater og musik, og om hvilke musicals vi kendte b.la.; Aladdin, Hodja fra Pjort, og Rockulven. Sidstnævnte spiller i øjeblikket på Aalborg Teater, og på mandag skal musiklinjen på en rundvisning derinde og se scenografi og kostumer til forestillingen. Vi gik i dybden med eventyret ”Ulven og de syv gedekid” som Rockulven er inspireret af og sang tema-sangen fra stykket (”Mor er her…”). Over middag trænede vi rytmer og slappede til sidst af.

Tirsdag startede vi ud som mandag med at synge, og fortsatte musical-emnet. Over middag øvede vi de sange, vi skal synge til julekoncerten d.7/12, og til sidst afspænding til roligt musik. Det har været to spændende dage på musiklinjen, og eleverne fungerer rigtig godt sammen.

Onsdag:

Onsdag bød på kor for nogle, imens andre tog en længere gåtur. Efter formiddagspausen så vi Ultra Nyt, læste endnu en novelle af Kim Fupz "Da Gud fik en hobby". Spændende historie med noget på hjertet. Efterfølgende lavede vi forskellige faglige opgaver, imens vi på tur spillede Nintendo Wii. Over middag tog vi ud og cykle - Thomas og Christian tog i gymnastiksalen, hvor de spillede hockey.

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning, men først over middag. For hver anden torsdag fra nu og frem til juleferien, er der ridning på programmet for drengene i gruppe 1. Pædagog-Mette var med os, og i dfagens anledning havde vi også Simon-Rune med fra gruppe 3, der fik Antons plads, da han er hjemme og passe sin arm, der er blevet opereret, efter han fik et brud på armen i sidste weekend. Vi ser alle frem til at få Anton tilbage i gruppen!

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.