Ugebrev - uge 44 - gruppe 4 03-11-2017 - 08:21

Vi forbereder os på valget d. 21. november, er kreative og glæder os til linjestart...

Kære familie, venner og bekendte

Skole:

Så gik endnu en uge på Limfjordsskolen - det blev den sidste uge i vores introperiode. I den kommende uge starter linjerne op to dage om ugen, og det bliver spændende.

Fra på mandag er der linjer mandag og tirsdag - onsdag, torsdag og fredag bliver som gruppe 4. Der vil fortsat køre træning ved fys., kor og svømning, som der plejer. Vores værksteder mandag og onsdag over middag stopper derfor for denne gang.

Eleverne i gruppe 4 fordeler sig på denne måde:

Musik: Mille, Annika og Caroline

Friluftsliv: Josefine

Kost og motion: Hanna

Alle eleverne var meget tilfredse med deres linjer og ser frem til opstarten.

Lisbeth vil fortsat være kontaktlærer for alle i gruppe 4 og er derfor med til de kommende elevkonferencer.

I denne uge har vi arbejdet med valget d. 21. november. Vi arbejder videre med det, når vi nærmer os. Vi har desuden forberedt os på den kommende uge, hvor vi bl.a. skal med Skolen i Biografen her i Løgstør og se "Den lille prins". Vi har også brugt noget tid på fagligt arbejde i klassen - der er blevet arbejdet rigtig koncentreret med både dansk og engelsk opgaver.

Bodel:

I gruppen har det været en stille og rolig uge med de faste rutiner.

Der er så småt begyndt at blive snakket om julegaveindkøb og ønsker i gruppen - vi vil derfor meget gerne have nogle ønsker fra jer derhjemme. Gerne ønsker fra forældre og søskende, som er til rimelige priser. Tegnebogen skulle jo gerne kunne følge med.

Derudover vil vi også gerne have tilbagemeldinger i forhold til juleferien, hvis I allerede nu kan give besked.

På søndag er det Mikkel, som tager imod i gruppe 4. Han er i gruppen fra kl. 18.30.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4