Ugebrev - Uge 44 - Gruppe 203-11-2017 - 10:35

Afslutning på Intro periode og værksteder. Linjepræsentation.

Kære Forældre.

SKOLE:

I denne uge har vi i skolen afsluttet Intro-perioden. Og fra næste uge starter Linje-undervisningen op. Eleverne er nu blevet præsenteret for de linjer, de skal være på fra næste uge. Linjeundervisningen er mandag og tirsdag og  Gruppeundervisning forsætter som nu onsdag, torsdag og fredag.

De værksteder der har ligget mandag og onsdag over middag er afsluttet i denne uge. Det er været en god oplevelse for alle at være på forskellige værksteder. Men "alting har en ende . . " som SHU BI DUA synger, men heldigvis starter noget nyt og spændende . . :-)

I kan se linjerne, og hvorledes eleverne er placeret, på billederne her i ugebrevet. Men fra Gr.2 fordeler de sig således:

KOST og MOTION: Peter, Tore, Mikkel, Simon og Emilie

KUNST og HÅNDVÆRK: Michelle, Kasper og Tilde

FRILUFTSLIV: Maja, Sasha,

MUSIK: Cecilie og Astrid

I mandags skulle eleverne præsenteres for "Den lille prins . . . ", den lille filosofiske bog, som er skrevet af Saint-Exupery. Bogen er blevet lavet til en animationsfilm, som hele skolen skal se på tirsdag Med Skolen i Biografen. Vi skal se filmen i Løgstør Bio.

Annemette fortalte noget af handlingen for eleverne, således de kender lidt til baggrunden for filmatiseringen. Eleverne tegnede og malede herefter "Den lille prins".

Over middag var der afslutning på mandagsværkstederne.

Tirsdag brugte vi god til i klassen til at præsentere Linjerne. Eleverne udtrykte stor tilfredshed med de linjer, de var blevet placeret på, bortset fra en enkelt elev, som var lidt skuffet. Det snakker vi selvfølgelig med eleven om og forsøger at lytte til elevens ytringer, hvorefter vi vender det endnu engang i lærergruppen.

Bagefter arbejdede vi videre med DIG, MIG og FÆLLESSKABET . . Eleverne kan virkeligt godt lide at arbejde med alle de øvelser, som emnet indeholder. Vi bruger både hovedet og kroppen når vi arbejder med emnet. Emilie og Astrid brugte dagen på at handle ind og bage pizzasnegle sammen med Camilla og Martina.

Over middag travede det lille skolehold en lang tur til fjorden og igennem byen hjemad til skolen. Der blev snakket fortroligt og hygget meget på gåturen. Det store skolehold begav sig ud på en cykeltur og humøret var højt. Desværre opdagede vi, at sofacyklens venstre baghjul var fladt, da vi nåede ned til kanalen, så vi måtte ringe efter "nødhjælp" og Ole kom og bugserede cyklen, Michelle og Annemette hjem, imens de andre cyklede videre sammen med Kent.

Onsdag var der KOR lige efter morgensamling, og denne gang blev der taget hul på julemelodierne, da der allerede den 7.dec.kl.19 er JULEKONCERT i Løgstør kirke. HUSK allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

Efter 10-pausen hørte eleverne lidt mere om "Den lille prins . . " og vi så en par korte trailers fra filmen . . . og vi hørte, at ræven hviskede Den lille prins i øret . . ."At kun med hjertet kan man se rigtigt . . .det væsentlige er usynligt for øjet . . "

Efter fortællingen arbejdede vi videre med emnet DIG, MIG og FÆLLESSKABET . . .vi fik gang i kroppen og grinemusklerne . . .:-)

Over middag var det sidste gang på onsdagsværkstederne . . .SUNDE SNACKS holdet havde lavet lækre rugbrødsmuffins, som eleverne fik til overlap . . . MUMS!!

Torsdag startede skoleholdet med at skifte sengetøj og rydde op på deres værelser. Herefter gik turen til ridning på Vildsted Søgaard - vejret var fantastisk og alle nød det i fulde drag :-) Over middag gik eleverne ned byen, hvor de skulle i banken og hæve penge.

Fredag var der svømning i Rønbjerg. Eleverne svømmede rigtig mange baner. Konditionen er ved at være i top for rigtig mange :-) Kl. 10 fik vi rundstykker i gruppen. Herefter var der ugebrevstime, hvor vi gennemgår ugen der er gået, samt forbereder eleverne på næste uges program. Vi slutter fredagen af med en halv times musikundervisning i klassen.

I ønskes alle en rigtig god weekend.

P.S. Søndag aften er det Pia og Christina (vikar) der tager imod.