< Tilbage

Ugebrev - uge 44 - gruppe 103-11-2017 - 10:56

Halloween

Kære familie, venner og bekendte 

 

Mandag: 

I fredags blev der pyntet godt op i gruppen, så mandag var det tid til at lave Uhyggeligt mad. Vi havde Besøg af en vikar, og vi gik ned til Fakta for at handle ind. Vi slæbte tunge poser med hjem til skolen med masser af kartofler, rødbeder og græskar. Der var tid til en god pause i skolen. I gruppen var der tre, der lavede mad og tre, der lavede lygtemænd. De blev rigtigt flotte, og suppen blev dejlig tyk og meget blodrød. Over middag var der værksteder for sidste gang om mandagen.

 

Tirsdag:

Om tirsdagen fortsatte vi vores arbejde med at lave malerier. Sidste uge fik vi samlet de sidste lærreder, og vi fik grundet dem alle sammen, så denne gang var vi helt klar til at få noget maling på. Vi havde igen Eleni med os på holdet, og det var vist meget fint, da der var rigeligt at se til med 6 lærreder og en masse maling i spil. Inden vi begyndte at male, måtte vi dog lige en tur i den lokale XL-byg, da vi skulle købe nogle spartler – ja, vi maler med spartler og ikke pensler. Nu har malerierne fået første lag farve, og nu kan de tørre inden næste uge, hvor vi kaster os over dem igen. Over middag delte vi os i to hold, hvor Thomas og Christian tog med Eleni i gymnastiksalen, imens vi andre tog vi ud i det dejlige vejr, hvor vi cyklede og trænede trafiksikkerhed.


Onsdag:

Imens Døng, Anton og Gustav var til kor i pyramiden, tog resten af ops ud på en morgen gåtur efterfulgt af en omgang Ultra Nyt i klassen. Efter formiddagspausen kastede vi os over flere ting. Vi havde både gang i vores malerier, faglige opgaver og Nintendo Wii – i sidstnævnte fik vi også lavet en bruger til Martin, der lynhurtigt slog os alle sammen i balancetest på vores yogabræt, da han ”kun” blev vurderet til at være 22 år (vi andre blev vurderet til omkring de 40 år). Over middag var der værksteder for sidste gang, da vi i næste uge starter linjeundervisning op.


Torsdag:

Torsdag var der bo-træning.

 

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.


Næste uge starter vi i skoledelen op med linjeundervisning. Det betyder, at vi har linjeundervisning mandag og tirsdag, imens onsdag bliver stadigvæk en gruppeundervisningsdag, og torsdag og fredag ligner også sig selv. Drengene fra gruppe  er blevet fordelt ud på to forskellige linjer. 


BODELEN

Vi er nu i fuld sving efter efterårsferien.

Mandag var der hygge i gruppen. Tirsdag aftenskole, som alle mand glad tog afsted til.

Onsdag var  drengene en tur i badeland. om aftenen var der onsdagsmøde, hvor vi snakkede om, hvilke linjer drengene er kommet på i skolen og om alle har varmt tøj.


Torsdag startede både gymnastik og hockey op. Om aftenen var der kreativ aften, hvor der blev lavet pynt til den fest vi skal holde om 14 dage.

Fredag eftermiddag skal Christian og Thomas ekstra hjem og resten bliver på skolen.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig weekend.

< Tilbage