< Tilbage

Ugebrev - uge 44 - Gruppe 303-11-2017 - 10:30

Så er sløret løftet med linjer....


Kære alle,


Skolen


Mandag morgen var en dejlig solskinsmorgen, hvor vi efter morgensang og kreativ opvarmning og formiddagspausen cyklede ud i byen. Eleverne var delt i 3 hold, og alle cyklede, så det var nogle rødkindede elever, der kom tilbage lige inden frokost. Efter frokost var det tid for den sidste mandag med værksteder i denne omgang.

 

Tirsdag var så dagen, hvor eleverne skulle have at vide, hvilke linjer de skal være på dette skoleår, og spændingen blev udløst lige efter formiddagspausen. I gr.3 er eleverne fordelt således:

Kunst og håndværk: Maja, Maria, Mathias Emma og Rikke. 

Kost og Motion: Olivia, Katrine og Simon.

Friluftsliv: Jeppe og Philip.

Musik: David og Bastian.


Der er linjedage mandag og tirsdag, og gruppedage de andre dage - og det er på mandag, vi starter op med linjer.

 

I resten af formiddagsmodulet arbejdede vi videre med Den Lille Prins. Overmiddag havde vi Rikke - skolens nye lærervikar - til at undervise pigerne i yoga, som hun er specialist i. Drengene var med i gymnastiksalen, hvor der blev spillet hockey.

 

Onsdag var det nogle trætte - men glade unge mennesker vi mødte i gruppe 3 til morgenmødet. De havde været til aftenskole i går aftes, og det var nogle af eleverne nok lidt mærket af. Men heldigvis var der "musik og bevægelse" til morgensang, og vi fik danset os friske. Bagefter var der kor for dem der går til det, og gåtur for resten. Efter en velfortjent pause fortsatte vi emnet om "Den lille prins", og vi er ved at være klar til at skulle se filmen i biografen på tirsdag.

Over middag var der værksteder for sidste gang inden linjerne starter i næste uge.

 

Torsdag var der boundervisning for drengene. Vi havde vores nye vikar Rikke med. Drengene var gode og hurtige til få skiftet sengetøj efter morgensang, så vi fik gået en dejligt morgentur. Vi holdt pause i klassen. Da vi havde fået lidt at drikke og frugt, var nogle hurtigt klar til at gå i musiklokalet. Der blev hygget med musikken. Efter pausen arbejdede vi med pengekendskab. Vi spillede Penge Bingo og lavede forskellige opgaver. Vi skrev op, hvad der skulle handles ind over middag. Det blev en fantastisk gåtur - Nå nej - David væltede på sit løbehjul. Det var ikke så fedt. Men vejret var godt - solen skinnede og alle fik købt det de manglede.

 

Fredag stod som altid på svømning og ugebrevstimen. I ugebrevstimen fik vi snakket mere om opstart af linjer. Udover at vi skal starte linjer i næste uge, skal vi tirsdag også i biografen med skolen. Vi skal ned i Løgstør Bio og se "Den lille Prins".

 

Rigtig god weekend fra Gr.3.


Bodel:

Lørdag: Havde mange af pigerne sovet sammen på hinandens værelser, hvor der rigtig blev tøse-snakket. Nogle stod tidligt op, mens andre valgte at sove lidt længere. Vi spise morgenmad sammen, hvorefter nogle af pigerne så "Den lille havfrue". Efterfølgende tog vi ned til byen for at handle ind til frokost.

Om aftenen tog pigerne ud for at bowle, hvor der blev konkurerret om, hvem der var bedst til at bowle. De havde en rigtig sjov og hyggelig aften, der blev efterfulgt af god mad på Limfjordsskolen. Pigerne hjalp til med at lave kylling med bacon og flødekartofter.

Traditionen tro, blev der set "Voice Junior" i fjernsynet om aftenen, mens der blev spist slik og chips.

 

Søndag: Spiste pigerne igen morgenmad sammen, da de stod op. Efterfølgende var der nogle, der hyggede sig på hinandens værelser, mens andre så "Titanic" i stuen. - En film som særligt en af pigerne havde set frem til at se.

om eftermiddagen var pigerne med ude for at se håndbold, hvor de var gode til at heppe på det hold, de hver især holdte med.

Om aftenen kom alle de andre elever retur på Limfjordsskolen. Nogle kom lige til spisetid, hvor vi fik hjemmelavede burgers.

 

Mandag: Blev der afholdt mandagsmøde, hvor de nye pligter blandt andet kom på plads.

 

Tirsdag: Om aftenen tog mange elever på aftensskole, hvor de havde valgt nogle forskellige aktiviteter. Nogle havde fået pulsen op ved at danse og synge, mens andre blev beskidte på værkstedet. Eleverne var godt trætte da de kom tilbage fra aftensskole.

 

Onsdag: Var der mange elever der tog i badeland i Rønbjerg. Nogle slappede af i det varme vand, mens andre svømmede og prøvede vandrutchebaner.

Om aftenen var der mange elever, der havde set frem til at se "den store bagedyst" i fjernsynet.

 

Torsdag: Blev der afholdt gymnastik, hvor der var mulighed for at få pulsen op gennem leg og dans. Som noget nyt blev der også arrangeret hockey, hvor mange elever også valgte at melde sig til.

Om aftenen var der mulighed for at melde sig på et kreativt arrangement, hvor vi lavede pynt til en fest, vi skal afholde for eleverne, hvor temaet er "eventyr".

 

Fredag:Så er det tid til at sende nogle elever hjem på weekend, mens andre bliver tilbage og hygger skolen.

 

Søndag står Jette og Marco klar til at modtage de nyankomne elever.


Rigtig god weekend fra gruppe 3

< Tilbage