Ugebrev - uge 43 - gruppe 127-10-2017 - 10:51

Velkommen til ny elev i gruppe 1

Mandag:

Mandag begyndte Martin i gruppe 1. Vi fik startet godt efter ferien med morgen-gåtur og Ultra Nyt i klassen.  Pausen blev holdt i skolen med frugt og noget at drikke. Herefter gik de fire af eleverne ned i byen for at vise Martin lidt rundt, og Christian skulle til tandlægen. Anton og Gustav arbejdede sammen med gruppe 4, om at forbederede sig til uddannelsesmessen på torsdag i Aalborg. Til frokost var vi mange om bordet, hvor vi fik lækre tartelletter. Over middag var alle på deres værksteder, og vi mødtes til overlap i gruppen efterfølgende, hvor vi fik rundet dagen af.

Tirsdag:

Grundet sygdom hos lærer-Thomas, blev dagen noget anderledes. Eleverne blev fordelt ud af de resterende skolehold. Her var der nogle, der var med på cykelmuseum, imens andre så film, og nogle helt tredje fik undervisning af selveste vores forstander ham selv.

Onsdag:

Lærer-Thomas vendte tilbage efter sygdom, og vi kunne nu endelig fortsætte arbejdet med vores malerier. Alle eleverne manglede at grunde deres lærred, og Gustav manglede også at betrække sit. Martin manglede både at bore huller, skrue det hele sammen samt betrække træet med stof samt grunde lærredet. Alle mand nåede at få gjort deres lærreder færdige, og nu er vi så endelig klar til at begynde at male fra næste uge af. Over middag var der værksteder.

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.

Bodelen:

Søndag aften kunne vi sige god dag til Martin, som er startet i gruppe 1. Så nu er vi 6 glade gutter.

Tirsdag startede aftenskolen igen og alle mand var klar. Thomas og Døng har valgt motorlære, Christian og Anton har valgt træsløjd. Gustav er på madlavning og Martin på smykkeværksted.

Onsdag var nogle af drengene i badeland og et par stykker blev hjemme og hjalp med aftensmaden. Kl. 20 blev der holdt onsdagsmøde, hvor vi snakkede om pligter i gruppen, trivsel og god opførsel.

Torsdag har vi lavet botræning, og om aftenen har vi pyntet stuen op til Halloween.

Julen sig nærmer og vi vil rigtig gerne have julegave ønsker fra forældre og søskende senest d. 23/11.

Vi har booket juletur d. 2/12 og håber at alle elever er her den weekend.

HUSK: TILMELDING TIL UGE 1 SENEST D. 20/11.

Rigtig god weekend fra gruppe 1.