< Tilbage

Ugebrev - uge 17 - Gruppe 426-04-2018 - 10:30

En kort men god uge på linjer, spejder og svømning...

Kære alle

Skoledel:

Mandag og tirsdag var vi på linjerne.

Endelig kom vi til at lave dansk mad på kost og motionslinjen. Det var selvfølgelig den danske nationalret; stegt flæsk med persillesovs og kartofler dertil æble og tomatsalat med rødløg og timian. Til dessert lavede rødgrød, dog uden fløde... Der blev arbejdet med stor koncentration og glæden var stor, da vi skulle spise. Over middag cyklede vi en lille tur i det dejlige vejr.

Tirsdag skulle vi igen være aktive. Vi måtte dog undvære Mikkel og Peter, der begge var i praktik ude på Dalgården. Vi andre startede med fælles opvarmning i pyuramidne efterfulgt af vores løbetur. Efter formmidagspausen gik vi i gymnastiksalen, hvor vi skulle prøve kræfter med vores flip-flops; vi har både lavet en med 8 forskellige aktiviteter i, og vi har lavet en massage-flip-flop med 8 forskellige massageøvelser i. Det fungerede rigtig godt. Over middag lavede vi faglige opgaver.


Friluftslinjen havde et par dage i smådyrenes tegn. Mandag var vi i skoven og fandt diverse smådyr. Vejret var faktisk rigtig fint, og der var masser af fuglesang. Tirsdag havde vi besluttet, at vi ville ned til kanalen her i Løgstør for at fange krabber mm. Vejret var dog helt efterårsagtigt, så det blev til en noget kortere tur. Vi fik dog fanget et par krabber og afprøvet vores teknik. Når vejret bliver bedre, må vi afsted igen.

 

Musiklinjen, har vi i denne uge arbejdet med ”Midt om Natten”, hvor vi udover at fortsætte med at øve på titelsangen, begyndte på en af de andre mange gode sange som er med i filmen. Vi fik rokeret lidt på instrumentbesætningen, og herefter fik vi gang i ”Haveje”. Wow det lød godt, og bliver helt vildt godt når vi skal spille det for jer.
Tirsdag fik vi så taget hul på filmen ”Midt om Natten”. Det er en film med masser af god musik, som vi alle kender, og den skal vi se færdig i næste uge.
Vi har ligeledes arbejdet med nye sange til synge/dansemappen, vi har arbejdet med at personlige idolbøger, og vi har haft afspænding, så det har været to dejlige dage på musiklinjen.

 

Onsdag var der kor og gruppeundervisning. Her blev der bl.a. arbejdet med individuelle opgaver. Over middag var der træning ved fys.


Torsdag var der boundervisning og hjemrejsedag. Der blev bl.a. lavet botræning og pakket weekendtasker. Herefter var det ellers tid til Store bededagsferie.


Ha en rigtig god forlænget weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4

< Tilbage