Ugebrev - uge 16 - gruppe 4 19-04-2018 - 08:19

Nu er foråret på vej...

Kære familie, venner og bekendte

Skoledel:

I denne uge har programmet stået på praktikker for hele gruppe 4. Mandag, tirsdag og onsdag har alle eleverne været i diverse praktikker og fået sig nogle gode erfaringer i forhold til at have et job og nogle ansvarsopgaver. Det er gået super godt, og alle har været glade.

Mille har været i praktik i Limfjordsskolens store køkken og været en dag i praktik på Beskyttet værksted her i Løgstør. På BV arbejdede hun i montageafdelingen.

Hanna og Annika har været i praktik i Fakta sammen med Eleni. Her er der bl.a. blevet sat nye varer på plads og trimmet hylder.

Caroline og Josefine har været i praktik i den lokale Røde Kors butik, hvor de har været i både tøj og nips afdelingen.

Onsdag nåede vi en tur til fys. inden afgang til Banko Der Dur i Brovst.

Torsdag var der botræning.

Fredag stod motionen på morgengåtur for de fleste i gruppe 4. Annika tog dog til ridning.

Herefter fik vi afrundet endnu en god uge og forberedt os på den kommende, hvor vi er tilbage på linjerne igen.

Bodel:

I lørdags tog 3 af pigerne selv bussen til storcentret og mødtes med os andre der ude. Nogen shoppede på egen hånd og andre fulgtes med hinanden. Alle havde en dejlig dag og fik købt lidt ind.

Søndag spiste vi morgenmad sammen med gruppe 3 og så var vi afsted for at se køerne blive lukket ud. Der var meget forskelligt at se på og smage på, en dejlig søndag.

Mandag afholdte vi elevmøde hvor vi snakkede om at holde aftaler. Vi snakkede om hvad der skal til for at det er iorden at bryde en aftale. Pigerne snakkede sig frem til at hvis man blev syg eller fik uventet besøg, så ville det være i orden at aflyse en aftale.  Vi fik også bevæget os til noget dejligt musik i gymnastiksalen. Vi eksperimenterede med at lave Kongens efterfølger med dans, det gav mange gode grin.

Tirsdag var det Mettes tur til at bestemme aktivitet og det blev til en dejlig tur i Jenle . Vi startede med at smørre sandwich som vi kunne tage med, det var rigtig hyggeligt.

Onsdag fik alle tidligere fri fra skole, så vi kunne deltage i "Banko der Dúr". Det er Krobakken der står for det arrangement. Vi starter med kaffe og kage og så er der bankospil. Når alle gaver er vundet er der aftensmad og så sluttes der af med dans. Alle have en fantastisk aften og der blev hilst på kammerater som har gået på skolen tidligere.

Torsdag var der botræning som vi skyndte os at blive færdige med så vi kunne komme ud i det dejlige solskinsvejr. Vi hoppede på cyklerne og kørte en dejlig tur med pause ved vandet og lidt proviantering inden turen gik tilbage til skolen.

På søndag er det Lotte der er i gruppen.

Ha en rigtig dejlig weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4