Ugebrev - Uge 16 - Gruppe 120-04-2018 - 10:40

En næsten normal uge igen ovenpå Vikinge-emneugen. Krydret med ridning i højt solskinsvejr!

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag på linjerne:

Musiklinjen har i denne uge været i mindretal i forhold til hvad vi plejer. Der har været en del af eleverne som har været i forskellige praktikforløb.
Vi har arbejdet med et nyt nummer i sammenspil, ”Midt om Natten”. Mandag havde vi endda fornøjelsen af at have 2 studerende fra Aalborg Pædagogseminarium med i midtermodulet, som spillede med på ”Midt om Natten”. Det er et godt nummer som vi glæder os til at spille for jer når vi har arbejdet lidt mere med det.
Tirsdag gik vi i dybden med historien omkring ”Midt om Natten”. Vi snakkede om filmen, historien i den, og alle de sange som den indeholder. Efter frokost fik vi igen øvet sammenspillet og sluttede en dejlig dag af med afspænding.
På tirsdag i næste uge skal musiklinjen på tur til Aalborg, hvor vi skal på instrumentopdagelse, hvilket vi glæder os meget til.

Friluftslinjen har udnyttet det dejlige forårsvejr! Mandag skulle vi tjekke om forårsvejret har bragt krible krable dyr med sig. Det er altid spændende, at se helt tæt på, hvordan årstiderne skifter og bringer nyt liv med sig! Vi fandt en masse forskellige dyr, som vi studerede igennem forstørrelsesglas. Bladene var også begyndt at springe ud! Eleverne fik lidt tidligere pause, da gruppe 2 skulle på besøg i Aalborg lufthavn. Over middag var der fælles biograf i pyramiden.

Tirsdag var vejret nærmest endnu bedre end om mandagen! Vi pakkede derfor busserne med grej og elever, og drog mod store øksø. Det var lidt gråvejr da vi ankom, men solen kiggede hurtigt frem. Vi gik en dejlig tur rundt om søen, med fiskenet og forstørrelsesglas! Nu havde vi nemlig mulighed for både at undersøge skov og vand. Igen i dag fandt vi mange spændende dyr, som eleverne skulle studere og bestemme. Vi spiste en dejlig frokost i solens varme, og drog hjem til skolen.

Onsdag:

Der var som altid kor for de af eleverne, der går til kor. Os andre tog ud på en gåtur, og denne gang gik ruten ned til Fakta, da vi skulle handle ind til dagens strabadser i køkkenet. Vi har jo tidligere i år haft øvet os i at lave de retter, som vi kommer til at lave, når vi er på studietur, da vi i gruppe 1 har valgt at lave alt maden selv alle dagene, således vi har plads til nogle flere oplevelser i budgettet. I dag gik vi i det asiatiske køkken, hvor vi forsøgte os med en omgang kylling i rød karry og kokosmælk - og sikken et hit! Vi var alle mand super seje i køkkenet, og maden smagt fantastisk. Rigtigt dygtige fyre i gruppe1 1! Over middag tog vi en tur ned i byen, hvor vi tog på bar! Jo jo, ikke for at drikke, men for at tage nogle flere billeder til Elenis projekt. Og denne gang skulle vi altså bruge et sted, der havde en bar. Vi lånte Cecilie med fra gruppe 2, da hun skulle med på et kæreste-billede sammen med Anton. De var super gode til at lege modeller. Vi mødte også en mand ved navn Mick, der viste sig at være Limfjordsskolens gamle pedel, og han fortalte om, hvordan han havde været med til at starte skolen op dengang det kun var en pigeskole. Der er sket meget siden da, og det var lidt sjovt at høre om dengang og nu - og så havde han også en sød lille gravhund med, som var rigtig glad for Martin. Undervisningen sluttede lidt før i dag, så eleverne kunne nå at blive klar til aftens Bingo/Banko i Brovst.

Torsdag:

Torsdag var der en mini omgang bo-træning, da vi havde en aftale med Vildsted Søgaard, hvor vi skulle ud og ride. Og sikken et fantastisk vejr at ride i.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Vi er nu begyndet at tage svømmemærker, så der blev virkeligt svømmet en masse baner. Martin var den elev på Limfjordsskolen, der svømmede allerflest baner - hele 30 baner blev det til! Virkelig flot!Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt lidt YouTube.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.