< Tilbage

Ugebrev - uge 15 - gruppe 3 13-04-2018 - 12:00

Forårsstemning i gr. 3

Bodel: 

Lørdag: Var alle elever tilbage på skolen. Her blev der hygget med film, gåture og spil. Til aften fik vi flæskesteg med det hele.  

Søndag: Sov eleverne længe, og nogle var ude at gå en tur i det smukke vejr, mens andre spillede spil og slappede af på hinandens værelser. Nogle elever var desuden ude at spille fodbold, for at træne til den nye sæson. 

Mandag: De elever, der var tilmeldt FDF, deltog i sangleje, og hulebygning, mens de resterende elever var hjemme i bodelen for at slappe af efter en lang dag i skole. 

Tirsdag: I gr. 3 havde vi en enkelt elev, som var tilmeldt en fodboldtunering. Hun kom rigtig glad og stolt hjem og fortalte, at de havde vundet en af kampene. Andre elever var ude at gå, og slappede af med hinanden i fællesstuen. 

Onsdag:  Var der nogle elnkelte elever, der tog i Badeland i Rønbjerg. Desuden havde vi nogle elever fra gr. 3, der deltog i den årlige forårskoncert i Løgstør kirke. Andre elever var med nede for at høre dem synge. 

Torsdag: Var der Botræning, hvor eleverne fik ryddet op, handlet ind og gjort rent på deres værelser. Senere var der nogle, der tog med ned tul byen for at hjælpe med at handle ind til aftensmaden. Derudover var der tilbud om gymnastik og fodbold. 

Fredag: Så er det tid til at sende drengeholdet på weekend, mens pigerne bliver tilbage. I aften skal vi hygge os med fredagssnoller og film i fjernsynet. 

På søndag står Marie Louise og Carina klar til at modtage de nyankomne elever.

< Tilbage