Ugebrev - uge 34 - gruppe 4 24-08-2018 - 11:07

Vi er i gang i skolen med projektet "Bag for en sag"  . . :-)

Kære forældre.

SKOLE

Gruppe 4 eleverne er allerede godt kørende med den nye struktur i klassen, som vi vil fortælle mere om til forældremødet.

I denne uge har jeg haft de første elevsamtaler med pigerne. En gang om ugen vi jeg i dette skoleår holde elevsamtale med hver enkelt elev. Vi vil snakke om trivsel, sociale og faglige mål og eleverne skal have mere ejerskab i deres egne elevplaner. De første samtaler forløb rigtig godt :-)

I denne uge har alle pigerne på skift været i køkkenet, hvor de har hjulpet Heidi med maden, opvask, borddækning, frugtvogn mv. De har alle givet udtryk for at det er spændende at arbejde derude. Heidi har brug for hjælpen, så det er jo supergodt!

I denne uge er vi kommet i gang med projektet "Bag for en sag" - Tirsdag var i i byen og købe forskellige ting til "bageriet". Vi har fundet opskrifter, kigget på ingredienser, lavet indkøbsliste, handlet og bagt de første kager, som nu ligger gemt i fryseren.

Til forældredagen vil vi åbne Cafe`Valmuen i Gr.4 - her kan I købe kaffe og lækkerier :-) I må huske at have lidt kontanter på lommen  . . det går til et godt formål ;-) Pigerne glæder sig til at åbne cafeen, men først har vi meget, der skal nåes:-)

Onsdag blev der både bagt til "Bag for en sag" og pigerne nåede at lave mange af dagens opgaver. Det var dejligt at dufte til kagerne, men lidt hårdt, at vi ikke skulle smage dem på dagen.

Bodel

I lørdags fejrede vi Carolines 20 års fødselsdag, hendes forældre og bror kom til formiddagskaffe og havde hindbærsnitte kagekone med, mums. Om eftermiddagen fik Caroline gæste til kaffe igen, rigtig hyggeligt og hun havde bestilt byg selv pizza til aftensmaden.

Søndag tog vi en tur til Farsø og så byfest optoget, vi kiggede kort på tivoliet men det var kun for små børne.

Mandag kom Emma som skal være i hendes første praktik periode hos hos, hun læser til pædagog på UCN i Ålborg, hun er her frem til 5. oktober.

Josefine havde besøg i gruppe af Kasper og Annika havde besøg af Tilde, de blev begge to og spiste med til aften.

Tirsdag hyggede vi i gruppen, Josefine og Annika var en tur oppe på skolen på venindebesøg.

Onsdag var første svømmedag i Rønbjerg, det er dejligt at komme i vandet og bevæge sig. Kasper tog med hjem i gruppen og spiste med til aften.

Torsdag var så første botræning på vores nye adresse, der blev ryddet op, tørret støv af, skiftet sengetøj, støvsuget og vasket gulv. Badeværelserne fik også en ordentlig omgang. Olivia og Emma lave frokost til os alle, pasta og kødsovs.

Fredag er der svømning og ridefys og så er vi klar til at tage hjem på weekend.

Vi kommer mere og mere på plads og de unge damer har rigtig godt styr på hvad det vil sige at være gruppe 4 elev. På søndag er det sidste nat vi sover nede i gruppen. De har styr på hvad de skal om morgenen så vi tænker at det kommer til at gå rigtig fint, de er  gode til at hjælpe hinanden.

Søndag er det Mette og Emma der tager imod i gruppen fra kl. 17.30.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend

Hilsen elever og personale i gruppe 4.