Ugebrev - uge 34 - Gruppe 124-08-2018 - 11:07

Hele gruppe 1 var på introtur til Fårup Sommerland

Kære familie, venner og bekendte.

SKOLE:

Mandag arbejde vi med hygiejne. Her snakkede vi om bakterier, og vi så flere forskellige kortfilm om hygiejne i et køkken, når man laver mad. Vi lavede også et forsøg, hvor vi skulle vaske vores hænder rene, efter de var smurt ind i sovsekulør. Det var noget være grat værk, men en god øvelse.

Tirsdag var halvdelen af gruppe 1 i køkkenet og lave mad til hele gruppen. Menuen stod på stegt flæsk, kogte kartofler og persillesovs. Den anden halvdel var i skole, hvor de arbejdede med førstehjælp - vi fik endda besøg Jens, vores kære forstander, der fik æren af at lege død, imens vi forsøgte at genoplive ham med både hjertemassage og mund til mund. Over middag var vi ude og cykle. Her prøvede vi både kræfter med et lyskryds, to forskellige rundkørsler og vi øvede at krydse en trafikerede vej - alt sammen gik super godt!

Onsdag var hele gruppen taget til Fårup sommerland, hvor vi skulle på introtur. Dagen var rigtig god, og eleverne fik prøvet alle de vilde forlystelser, imens dele af personalet var lidt mere forsigtig anlagt. Vores pædagoger Mette og Marie-Louise blev også helt gennemblødte efter flere ture i riverrafting. Dagen sluttede vi med at spise aftensmad i gruppen, men vi hentede pizzaer fra det lokale pizzaria - det var lige sagen efter en lang dag på farten.

Torsdag havde halvdelen af eleverne botræning, imens resten havde boundervisning, hvor det denne uge var blevet deres tur til at lave ADL opgaver (almindelig daglig læring). Her blev der arbejdet med at indrette værelser; hvad skal man have i en stue? Hvad koster det? Osv.

Fredag var hele gruppen til svømning. Der blev svømmet mange baner, så det var en lidt træt flok elever, der var med til ugebrev efterfølgende. Her læste vi ugebrev og så billeder fra ugen, der gik. Vi snakkede om næste uges program. Og så sluttede vi selvfølgelig ugen af med en dyst å Nintendo Wii’en.

Næste uge byder på en normal uge, hvor der ikke er andet end det normale skema.

Bodel

Så er uge 34 ved at være gået. I bodelen har vi i denne uge brugt tiden på, at lære hinanden endnu bedre at kende samt en masse hyggeligt socialt samvær.

Mandag hyggede flere af drengene med at spille buzz junior på playstation og tirsdag blev der bagt kage, som vi skulle have med på vores tur onsdag.

Onsdag startede vi dagen ud med stille og rolig hygge ved morgenbordet. '

Kl. 9.30 gik turen mod Fårup sommerland. Her startede vi ud ved Orkanen og Falken, nogle af eleverne synes disse forlystelser var lidt for vilde, mens andre gerne tog flere ture i træk. Alle fik dog i løbet af dagen prøvet hvad de gerne ville. Efter de to forlystelser, var det tid til at spise vores medbragte madpakker, hvorefter turen gik rundt i parken til diverse andre forlystelser. Der var selvfølgelig også tid til at bruge nogle lommepenge. Da Fårup lukkede, gik turen mod Løgstør, her hentede vi pizzaer som var forudbestilt og vi spiste dem sammen på skolen. Herefter stod resten af aftenen på afslapning.

Torsdag havde halvdelen af gruppen botræning, mens den anden halvdel havde boundervisning. Om eftermiddagen og aftenen blev der hygget på værelserne og i stuen

Rigtig god weekend, ønsker elever og personale fra Gruppe 1.