< Tilbage

Ugebrev - uge 34 - Gruppe 324-08-2018 - 11:01

Så er vi rigtig i gang...

Kære læsere,

Mandag morgen var alle elever så hurtige, at vi nærmest fløj afsted. Efter morgensang lavede vi faglige opgaver, læste selv eller lyttede til en historie. I midtermodulet havde vi Bastians cykel med i klassen, så vi kunne se, hvad der skulle være på en cykel for, den var lovlig. Vi så også en film mere om Bruno og Niller. Efter frokost cyklede alle mand en tur rundt i byen, og dagen blev sluttet af med mave/rygøvelser i klassen. 

 

Tirsdag startede i høj sol. Vi gik i klassen efter morgensang og lavede faglige opgaver. Det er gruppe 3 rigtig gode til. I formiddagsmodulet startede vi med at pynte døren til vores klasselokale, printede billeder til forsiden af vores mapper og lavede nøgleringe, så alle kan kende deres egen. Efter frokost gik vi på biblioteket og nød solen på vejen. 


Onsdag kørte gruppe 3 efter morgensang ud til pædagog Cecilie. Hun har en stor dejlig have fyldt med æbler, som vi rigtig kunne gå på rov i. Vejret var i top, og der var også en gynge, vi måtte prøve. Over middag skulle vi samarbejde omkring at bage en æblekage. Det gik så fint, og kagen smagte deeejligt!

 

Torsdag var der bo-træning på programmet. Der blev støvsuget, tørret støv af, købt ind, vasket gulv og en masse andet i bo-delen.

 

Fredag var de fleste elever til svømning i Rønbjerg. Enkelte elever var også til ridning og andet motion.

 

Rigtig god weekend til alle.

Hilsen elever og lærere i gruppe 3

< Tilbage