Ugebrev - uge 33 - Gruppe 117-08-2018 - 11:06

Nyt skoleår - en ny og større gruppe 1

Kære familie, venner og bekendte.

I mandags var første skoledag for alle de gamle elever. Vi havde dog også David med, da han er dagselev, og kun går i skole her - han skal senere flytte herop og får et værels ei gruppe 1. Dagen blev brugt på at gøre det nye klasselokale klar og andre praktiske opgaver.

Tirsdag kom de nye elever, og det var derfor deres første skoledag. Det var i dag så de nye elevers tur til at gøre klassen klar, og ordne deres mapper, hvor de kan gemme alle deres forskellige opgaver i. Imens var de gamle ever i gruppe 1's køkken, hvor de lavede forkost til hele gruppen - dette fortsætter vi også med hver tirsdag, hvor vi skiftevis er i køkkenet imens den anden havlden er i skole. Vi så også Ultra Nyt - det kommer vi til hver dag fremover. Her blev der både diskutere nyheder og debateret forskellige emener og synspunkter.

Onsdag var første dag, hvor båd enye og gamle elever var sammen. Vi arbejder med emnet "Kend din by", hvorfor vi var på en byvandring i Løgstør by. Her så vi bl.a banken, apoteket, en computerbutik og biblioteket - her lånte vi også lidt bøger med hjem. Vi havde også tid til at lave lidt faglige opgaver sidst på dagen. Her blev der arbejdet med matematik.

Torsdag havde havlden af gruppe 1 botræning, hvor vrelserne blev gjort rent og tøjet ordnet, imens den anden halvdel havde boundervisning i skolen, hvor vi arbejder med ADL (almindelig dagligdags læring), hvilket vil sige, at vi pt arbejder med emnet "at flytte hjemmefra". Her undersøgte vi hvilke ting, man skal have til fx stuen, når man flytter hjemmefra og skal indrette sit eget værelse.

Fredag var vi alle sammen til svømning, og lavede i fællesskab ugebrev.

Næste uge skal gruppe 1 på introtur til Fårup Sommerland om onsdagen. Er vejret ikke med os, er vores plan b en tur i biografen. Efterfølgende tager vi hjem på skolen igen og spiser pizza til aftensmad. Så uanset hvad vejret besluter sig for, så bliver det en hyggelig dag.

Rigtig god weekend, ønsker elever og personale fra Gruppe 1.