Ugebrev - uge 33 - Gruppe 213-08-2018 - 13:58

Så er vi kommet godt i gang med det nye skoleår

Kære Alle

Så er skoleårets første ugebrev på banen, og samtidig med at det er første ugebrev, så er det jo også første gang vi skal skrive sammen med alle vores nye elever i gruppe 2. Vi vil derfor sige et stort velkommen til Freya, Anna, Emilie, Pelle, Jakob og Daniel.

Vores ugebreve vil (bortset lige fra dette ugebrev) fremover være mere ugebaseret, forstået på den måde, at vi vil skrive generelt om emnerne, vi har arbejdet med, og dermed ikke dele brevet op i de enkelte ugedage. Dette gør vi for at kunne give et mere samlet overblik over den uge, der er gået her i vores fantastiske gruppe 2.

Første skoleuge har budt på mange forskellige aktiviteter i skolen.

Mandag var dagen, hvor alle "de gamle" elever mødte ind. Vi fik snakket om sommerferien, og alle de mange ting som hver enkelt havde oplevet. Vi fik også snakket om alle de nye elever, som skulle komme. Vi fik gjort klassen klar, så vi kunne byde dem alle et stort velkommen tirsdag. Vi har desuden lavet et læsehjørne i klassen, og her fik vi placeret alle de bøger som vi har lånt på biblioteket i Løgstør. Bøgerne bliver udskiftet ca hver 1½ måned.

Tirsdag var dagen, hvor alle de nye elever skulle i skole. Det var en festlig dag med smil og højt humør. Vi fik gennemgået navne, interesser og mange andre ting. Vi var på fotoløb på skolen, hvor vi skulle finde de ting, som Lisbeth havde taget billeder af. Det var sjovt og spændende og selv lærerne så nye ting, de ikke havde set før :-O

Onsdag arbejdede vi i klassen. Der blev taget et stort fælles klassefoto, både et hvor vi så smilende ud, men også et par fjollefotos. De er sjove at se på... Vi fik gjort klar til at dekorere døren indtil vores klasse og fik styr på vores pladser i klassen. Vi har to lokaler, så det er muligt at dele klassen op i to mindre grupper.

Efter frokost hoppede vi på busserne for at køre ned til Christian d. VII's kanal. Her gik vi over en stor høj træbro, så vi kunne komme helt ned til vandet. Det var en super hyggelig tur.

Torsdag var der så boundervisning og botræning. Eleverne er delt i to hold: Hveranden uge har man boundervisning og hveranden uge botræning. Botræning foregår i bogruppen og omhandler de opgaver der er i dagligdagen; rengøring, indkøb, bankbesøg etc. I boundervisningen arbejder vi mere teoretisk indenfor de samme emner; sund mad, hygiejne, pengekendskab etc.

Dagen forløb godt for begge hold, selvom der er meget at holde styr på, når man er ny elev!

Om fredagen har Limfjordsskolen svømmeundervisning og ridefysioterapi. Størstedelen af skolens elever kører til Rønbjerg Svømmehal, hvor der er svømmeundervising. Enkelte elever kører til Aars for at deltage i ridefys. De elever, som ikke skal svømme, har et andet motionstilbud hjemme på Limfjordsskolen. Denne gang foregik det i skolens gymastiksal.

Ha en rigtig god weekend - vi ser frem til den kommende uge, hvor hverdagen begynder at lande endnu mere for alle.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 2