< Tilbage

sommerlejr uge 29- Otterndorf Tyskland.20-07-2018 - 12:00

Sol - sommer og hygge.

Turen på dette års sidste sommerlejr gik til Tyskland.

Søndag startede Anton- Stina og Tinna ud fra Løgstør og samlede så Astrid og Maria op på vejen sydpå. Cecilie og Marie Louise kørte til Ålborg og hentede Thomas, Martin, David, Mille, Peter og Katrine. Det passede med at vi kunne mødes på Mac Donalds i Vejle og få maverne fyldt op, inden turen gik videre til Tyskland.

Ved 19 tiden landede vi så i vores feriehus. Vi fík os installeret og fik hentet pizza til aften. Anton og Peter valgte at sove i telt.

Mandag gik med at få handlet ind og ellers bade i poolen og i den dejlige sø, der ligger lige uden for døren. Nogle var også ude at sejle i kano.

Tirsdag gik vi alle en tur i nærområdet. Nogle spillede mini golf og andre gik tilbage til huset og slappede af. Efter frokost gik Peter og Thomas ned og lejede en cykel, og fik kørt rundt på sti systemet her. Ellers har vi badet og fodret ænder.

Onsdag kørte vi en tur til den nærmeste større by Cuxhaven. Der blev købt souvenirs og lidt at hygge med hjemme i huset. Senere er der blevet badet både i søen og i poolen.

Torsdag har vi igen badet og hygget og har pakket det hele sammen så vi var klar til at køre tidlig fredag morgen.

Vi siger tak for en dejlig uge med masser af sol.

Anton, Martin, Thomas, Astrid, Peter, Maria, David, Katrine, Mille, Stina, Cecilie, Marie Louise og Tinna.

 

< Tilbage