Ugebrev - Uge 26 - Gruppe 129-06-2018 - 10:19

Sidste uge i dette skoleår: Afslutning på linjer og i grupperne

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag på linjerne:

Musiklinjen holdt i denne uge ”afslutningsfest” hos Ylle i Aalborg. Vi kørte afsted tirsdag formiddag lige efter morgensang, og havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi havde god tid til at slappe af i haven, gå tur med hunden - Ella, spise hotdogs og sidst men ikke mindst; synge/spille en masse fællessange!! Ylles mand - Rene spillede også med, så vi havde både banjo, guitar, klaver og en masse rytmeinstrumenter i spil??

Det var en rigtig hyggelig dag med glade elever (og personaler)!

Friluftslinjen har haft en rigtig hyggelig afslutning på et fantastisk skoleår, fyldt med en masse gode og lærerige oplevelser! Vi har fået oplevet naturen i fulde drag og oplevet alt fra snestorme til hedebølge. Vi har været på spændende ture, hvor vi har lært, hygget og er blevet udfordret. Denne uge har vi nydt det gode vejr med henholdsvis badetur og cykeltur. Sikke en fornøjelse det har været i år, og vi glæder os til at fejre de mange seje elever der får hue på! Friluftslinjen siger tak for i år, og vi glæder os til næste år med et nyt hold friske naturinteresserede elever.

Onsdag:

Sidste dag i skolen for gruppe 1 i dette skoleår. Dagen skulle være ren social hygge i det super gode vejr. Vi pakkede svømmetasker, og hoppede i skolens gule bus og lage kursen mod Friluftsbadet i Aalborg. Det var super fine omgivelser med både forhindringsbaner i vandet, vipper og boldspil samt rent afslapning under parasollerne. Det skal lige nævnes at 2 gange Thomas kastede sig ud fra 5 meter vippen. Der var langt ned, men de gjorde det! Da vi havde badet nok, hoppede vi ombord på busserne igen og kørte mod lærer Thomas' kolonihave, hvor vi skulle grille pølser og bøffer samt spise kartoffelsalat og drikke rød sodavand. Vi hyggede os faktisk så meget, at vi først var tilbage på skolen næsten halv fire. Super god og hygge afslutningsdag i gruppe 1!

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning. I en lidt anderledes udgave, da der både skulle pakkes til sommerlejre samt nogle af værelserne skulle pakkes ned, da vi har flere afgangselever i gruppen. Om eftermiddagen ventede den store fodboldkamp, hvor eleverne og personalet mødes til en sidste dyst ude på græsslette efterfulgt af vandkamp! Om aftenen er der lækkert mad fra køkkenet og diskotek for eleverne.

Fredag:

Fredag var der dimission for hele Limfjordsskolen. Vi siger tak for tre gode år og al held og lykke fremadrettet til alle de elever, der har færdiggjort deres STU, og som vi tager afsked med.

God weekend ønsker personale og eleverne fra gruppe 1.