Ugebrev - uge 26 - Gruppe 429-06-2018 - 10:30

Så slutter vi skoleåret af - og siger tak for endnu et dejligt år.

Kære Alle

Så er det den sidste uge, og sommeren er kommet tilbage.

På kost og motionslinjen gik vi for sidste gang i dette år ned for at handle i Fakta, inden vi skulle lave den sidste menu; jordbærsalat og jordbærkage. Vi havde vi besøg af en brobygger; David. Han var heldigvis også god i køkkenet, og han kunne hjælpe rigtig meget. Jordbærsalaten serverede vi til frokost i alle grupperne sammen med Heidis menu. Efter middag pakkede vi picnickurven og gik ud på toppen af bakken med udsigt over fjorden. Her spiste vi jordbærkagen og drak vores hjemmelavede hyldeblomstdrik. Fantaktisk afslutning på kostdelen!

Tirsdag morgen pakkede vi bus og bil og drog til Rønbjerg for at spille minigolf. Der blev spillet intenst. Især efter Thomas sagde, at der var is til alle, hvis én fik "hole in one"... Heldigvis lykkedes det for Katrine, så isen var sikret. Den gik vi ned og hentede efter frokost, hvor vi også nødt det dejlige vejr og brisen ved havnen.

Musiklinjen holdt i denne uge ”afslutningsfest” hos Ylle i Aalborg. Vi kørte afsted tirsdag formiddag lige efter morgensang, og havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi havde god tid til at slappe af i haven, gå tur med hunden - Ella, spise hotdogs og sidst men ikke mindst; synge/spille en masse fællessange!! Ylles mand - Rene spillede også med, så vi havde både banjo, guitar, klaver og en masse rytmeinstrumenter i spil??

Det var en rigtig hyggelig dag med glade elever (og personaler)!

Friluftslinjen har haft en rigtig hyggelig afslutning på et fantastisk skoleår, fyldt med en masse gode og lærerige oplevelser! Vi har fået oplevet naturen i fulde drag og oplevet alt fra snestorme til hedebølge. Vi har været på spændende ture, hvor vi har lært, hygget og er blevet udfordret. Denne uge har vi nydt det gode vejr med henholdsvis badetur og cykeltur. Sikke en fornøjelse det har været i år, og vi glæder os til at fejre de mange seje elever der får hue på! Friluftslinjen siger tak for i år, og vi glæder os til næste år med et nyt hold friske naturinteresserede elever.

Torsdag var der botræning og efterfølgende fis og ballade... Se mere herom under bodelen.

Fredag var årets sidste skoledag - se mere herom under bodelen.

Bodel

I lørdags holdt vi  Sankt Hans aften på skolen, vi havde vores eget bål og vi fik også heksen sendt afsted. Det var et par piger fra gruppe 4 der havde lavet heksen. Der var båltale, skumfiduser og så afsluttede vi med en is, en hyggelig aften sammen med de andre grupper.

Søndag stod den på pakning af lejrtasker og der blev pakket værelser ned. Mandag fejrede vi Milles 20 års fødselsdag, hun havde inviteret familie og venner på aftensmad og kage, det blev en dejlig aften. Tirsdag gik gruppen + de 2 nye grp 4 elever hen på Valmuevej og så vores nye sted. Alle kunne komme med et ønske om fremtidigt værelse i gruppen, de bliver fordelt når vi starter op efter ferien.

Onsdag blev til afsked med Mikkel, gruppen kørte hjem til ham og spiste aftensmad i hans have. Alle var en tur rundt i labyrinten, der er 1 km ind til midten, hvis man finder den rigtig vej. Aftenen blev sluttet af med en is på havnen.

Torsdag var fuld af traditioner, fodbold kamp mellem pædagoger/lærere og elever. Eleverne lavede flest mål, meeen de vandt ikke, kan I regne den ud?. Og så årets højdepunkt, vandkampen og alle blev drivvåde, og igen i år kom Mille i baljen. Køkkenet havde lavet dejlig aftensmad til os og afgangseleverne blev fejret med maner, vi sluttede af med diskotek.

Fredag var der fin dimmision, hvor afgangseleverne fik deres flotte huer på - og selvfølgelig deres beviser på gennemført STU-uddannelse. Koret sang, der blev holdt taler og spist dejlig frokost sammen i pyramiden. Herefter fik vi ønsket hinanden en rigtig god sommerferie - og heldigvis ser vi jo alle hinanden igen efter ferien.

Tak for dette skoleår. Ha en rigtig dejlig sommerferie. Vi ses til august.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4