Ugebrev - Uge 25 - Gruppe 122-06-2018 - 10:56

Sidste almindelige uge inden "sidste skoledag" og "dimission" i næste uge!

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag på linjerne:

Da koret skulle til Aalborg og synge tirsdag, øvede de lige en ekstra gang efter morgensang mandag. De elever, der ikke går til kor, gik en god lang morgenrunde, hvor vi også havde god lejlighed til at snakke med de elever, der var i brobygning. Efter pausen gik alle på linjer.

Musiklinjen:

Musiklinjen har arbejdet koncentreret mandag med finpudsning af sange til korkoncerten tirsdag. Der blev øvet og spillet hele dagen, og der var højt humør og glæde over hele linjen.

Tirsdag var så den store korkoncert, hvor vi skulle synge på CDH i Aalborg. Det var en fantastisk oplevelse at synge for de elever som gik på skolen, og også at snakke med dem bagefter.

Efter en god koncert fik vi spist vores lækre madpakker, og slutteligt gik turen hjem. Wow for en dejlig oplevelse

Friluftslinjen:

Mandag havde vi fornemt besøg i form af to brobyggere. Det var Marius og Niels, som begge skal gå på Limfjordsskolen efter sommerferien. De skulle have en smag af hvad man kan lave på friluftslinjen, så vi besluttede os for at lave bål! Vi skulle selvfølgelig også lave pandekager, nu når vi havde lavet bålet! Det var hyggeligt og lækkert med en pandekage i den friske luft. Vi nåede lige akkurat at komme indenfor, inden regnvejret kom forbi!

Tirsdag var der nogle elever fra linjen der var til korkoncert, men de øvrige elever tog på skraldeskole ved Renovest. Her fik vi undervisning i genanvendelse og affaldshåndtering, og så fik vi endda lov til at se genbrugspladsens "forbudte" områder og en masse store maskiner

Onsdag:

Alle gruppe 1 drengene var taget til Djurs sommerland sammen med pædagogerne. Det var belønningen for at have lavet gode gerninger i gruppen hele skoleåret. Vejret var med dem, og forløstelserne var super sjove, men også lidt vilde og farlige! Det rygtes at én af pædagogerne faktisk blev så forskrækket, at det måske var svært at holde på vandet under hele forlystelsen ;)

Torsdag:

Torsdag var dette skoleårs sidste botræningsdag, da vi næste torsdag skal have den store fodbolddyst med personalet mod eleverne efterfulgt af vandkamp.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Dette var skoleårets sidste svømmeundervisning, og derfor skulle vi selvfælgelig i badeland som afslutning.

Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect” og en runde bowling Nintendo Wii.

God weekend ønsker personale og eleverne fra gruppe 1.

Næste uge byder bl.a. på den årlige fodboldkamp samt vandkamp eleverne mod personalet samt spisning og fest om aftenen torsdag. Fredag holdes der dimission for de elever, der har færdiggjort deres STU. Derudover skal vi nå at have lavet en opslagstavle med alle vores billeder fra vores studietur til Island.. men der udover så bliver det en meget stille og rolige uge :)