< Tilbage

Ugebrev - uge 25 - Gruppe 222-06-2018 - 10:31

Brobygning for kommende elever . . :-) En uge med gang i! 

Kære Alle

 

Linjer

Da koret skulle til Aalborg og synge tirsdag, øvede de en ekstra gang efter morgensang mandag. De elever, der ikke går til kor, gik en god lang morgenrunde, hvor vi også havde god lejlighed til at snakke med de elever, der var i brobygning. Efter pausen gik alle på linjer.

 

Musiklinjen:

 

Musiklinjen har arbejdet koncentreret mandag med finpudsning af sange til korkoncerten tirsdag. Der blev øvet og spillet hele dagen, og der var højt humør og glæde over hele linjen.

 

Tirsdag var så den store korkoncert, hvor vi skulle synge på CDH i Aalborg. Det var en fantastisk oplevelse at synge for de elever som gik på skolen, og også at snakke med dem bagefter.

 

Efter en god koncert fik vi spist vores lækre madpakker, og slutteligt gik turen hjem. Wow for en dejlig oplevelse


kost og motionslinjen skyndte vi os i Fakta for at handle ind til den overraskelse, vi havde forberedt til alle til overlap; Gulerodskage med ostecreme. Vi nåede lige at komme i gang, inden frokost, så vi måtte holde en pause i bageriet. Heldigvis nåede vi det hele efter frokost, og vi nåede også at spille uno, mens kagerne bagte i ovnen. Det var dejligt at få lov til at overraske grupperne.

Tirsdag drog de fleste elever afsted til koncert med koret, men de elever, der var tilbage, gik en lang morgenrunde. Vi havde også lånt Bastian i dag, og Oliver kom på besøg som brobygger. Dernæst gik vi på multibanen og spillede håndbold. Desværre holdt vejret ikke, så vi måtte rykke ind i gymnastiksalen. Her spillede vi både fodbold og senere basket. Over middag mødtes vi med de andre og så en film; El Dorado.

 

På kunstlinjen havde vi Anna og Ditte med som brobyggere. De skal begge starte på Limfjordsskolen efter sommerferien. Efter formiddagsausen begyndte evi så småt at gøre kunstlokalet klar til sommerferie. Vi fik ryddet op og fjernet nogle af de kunstværker, som eleverne har lavet i løbet af skoleåret. Imens sad Anna og Ditte og lavede skriveunderlag med akvarelfarver. De blev super flotte. Over middag så vi de to film, som er blevet produceret hhv fra gruppe 2 og gruppe 3's studieture til Island. 

Tirsdag havde vi endnu engang Ditte med på holdet. Det var dog et lille hold, da de fleste af kunsteleverne var med koret i Aalborg. De resterende elever lavede kort med de blomster, som vi tørrede i sidste uge. De blev super flotte. 


Friluftslinjen

Mandag havde vi fornemt besøg i form af to brobyggere. Det var Marius og Niels, som begge skal gå på Limfjordsskolen efter sommerferien. De skulle have en smag af hvad man kan lave på friluftslinjen, så vi besluttede os for at lave bål! Vi skulle selvfølgelig også lave pandekager, nu når vi havde lavet bålet! Det var hyggeligt og lækkert med en pandekage i den friske luft. Vi nåede lige akkurat at komme indenfor, inden regnvejret kom forbi! 

Tirsdag var der nogle elever fra linjen der var til korkoncert, men de øvrige elever tog på skraldeskole ved Renovest. Her fik vi undervisning i genanvendelse og affaldshåndtering, og så fik vi endda lov til at se genbrugspladsens "forbudte" områder og en masse store maskiner. 


Onsdag 

Onsdag havde vi besøg af Freya, som skal starte i gruppe 2 efter ferien. Egentlig var planen at vi skulle have haft en gruppetur ud af huset, men vejret ville det anderledes, desværre.. Så vi ændrede planen til filmhygge i klassen. Filmen var "Valhalla", som er en rigtig fin film omhandlende Nordisk mytologi. Det var råhygge! Efter frokost fik eleverne valget om de ville rydde op i klasseværelset, eller om de ville dyrke motion. Klassen blev flot og nogle fik svedt ud! 


Torsdag 

Torsdag var botrænings- og boundervisningsdag. Undervisningsholdet havde fået mulighed for at tage til Vilsted Søgaard til en ridetur. Den mulighed blev selvfølgelig grebet. Vejret var blæsende, men trods alt tørt! Det var som altid en fornøjelse. 


Fredag 

Fredag var sidste svømmedag inden sommerferien. Derfor var det tid til badeland! Det er så sjovt, og noget som altid falder i god jord ved eleverne! Hvilken afslutning på et fantastisk svømmeår. Vi glæder os allerede til svømning efter ferien. Efter badeland var det tid til en velfortjent pause med rundstykker og kaffe. Ugen blev afsluttet med ugebrevstime, hvor vi snakkede om året der er gået. 


Nu er vi ved at være klar til sommerferiens indtog. Næste uge er sidste uge i dette skoleår, og det er næsten ikke til at forstå! Vi ser frem til en dejlig sidste uge med fodboldkamp, vandkamp, dimision og selvfølgelig en velfortjent sommerferie. 


Mvh alle i gruppe 2! 

< Tilbage