< Tilbage

Ugebrev - uge 25 - Gruppe 322-06-2018 - 10:30

På tur med koret...

Kære Alle,


Da koret skulle til Aalborg og synge tirsdag, øvede de lige en ekstra gang efter morgensang mandag. De elever, der ikke går til kor, gik en god lang morgenrunde, hvor vi også havde god lejlighed til at snakke med de elever, der var i brobygning. Efter pausen gik alle på linjer.


Musiklinjen:

Musiklinjen har arbejdet koncentreret mandag med finpudsning af sange til korkoncerten tirsdag. Der blev øvet og spillet hele dagen, og der var højt humør og glæde over hele linjen.

Tirsdag var så den store korkoncert, hvor vi skulle synge på CDH i Aalborg. Det var en fantastisk oplevelse at synge for de elever som gik på skolen, og også at snakke med dem bagefter.

Efter en god koncert fik vi spist vores lækre madpakker, og slutteligt gik turen hjem. Wow for en dejlig oplevelse.


kost og motionslinjen skyndte vi os i Fakta for at handle ind til den overraskelse, vi havde forberedt til alle til overlap; Gulerodskage med ostecreme. Vi nåede lige at komme i gang, inden frokost, så vi måtte holde en pause i bageriet. Heldigvis nåede vi det hele efter frokost, og vi nåede også at spille uno, mens kagerne bagte i ovnen. Det var dejligt at få lov til at overraske grupperne.

Tirsdag drog de fleste elever afsted til koncert med koret, men de elever, der var tilbage, gik en lang morgenrunde. Vi havde også lånt Bastian i dag, og Oliver kom på besøg som brobygger. Dernæst gik vi på multibanen og spillede håndbold. Desværre holdt vejret ikke, så vi måtte rykke ind i gymnastiksalen. Her spillede vi både fodbold og senere basket. Over middag mødtes vi med de andre og så en film; El Dorado.

 

kunstlinjen havde vi Anna og Ditte med som brobyggere. De skal begge starte på Limfjordsskolen efter sommerferien. Efter formiddagsausen begyndte vi så småt at gøre kunstlokalet klar til sommerferie. Vi fik ryddet op og fjernet nogle af de kunstværker, som eleverne har lavet i løbet af skoleåret. Imens sad Anna og Ditte og lavede skriveunderlag med akvarelfarver. De blev super flotte. Over middag så vi de to film, som er blevet produceret hhv fra gruppe 2 og gruppe 3's studieture til Island. 

Tirsdag havde vi endnu engang Ditte med på holdet. Det var dog et lille hold, da de fleste af kunsteleverne var med koret i Aalborg. De resterende elever lavede kort med de blomster, som vi tørrede i sidste uge.  

 

Onsdag havde vi Oliver P og Oliver L med i brobygning. De skal begge starte efter sommerferien og skal starte nede i gruppe 1. Efter kor og morgengåtur stod den på oprydning af klassen, så nu er vi efterhånden ved at være klar til at holde sommerferie. I dag. Eleverne blev delt op i forskellige hold, som hver havde deres ansvarsområde. Der var et hold, som hjalp med at tage billeder ned fra sidste års studiturtavle ude på gangen, der var et hold som hjalp med at færdiggøre dette års studieturstavle og så var der også et hold, som færdiggjorde det store islandskort, som vi gik igang med inden studieturen. Over middag hjalp Oliver L, Oliver P og Bastian med at bage kage til overlap. Det var rigtig lækkert. 

 

Torsdag var der botræning og boundervisning.

 

Fredag stod den på svømning en sidste gang inden sommerferien - hvilket selvfølgelig betød en tur i vandland. Det var bare et hit! I ugebrevstimen fik vi set ultranyt, læst ugebrev og snakket om næste uge, som har et lidt anerledes program torsdag og fredag. Torsdag er nemlig dagen, hvor der er vandkamp mellem eleverne og personalet og fredag står den på dimenssion for tredjeårseleverne. Det glæder vi os meget til. 

 

I ønskes alle en super skøn weekend. 

 

Mange hilsner gruppe 3 :) 

 

Bodel 

Lørdag: Var der byfest og dyrskue i Løgstør. Mange elever gik en tur ned til byen for at se, hvad der skete, og for købe et par småting. Om aftenen var der fodbold på storskærmen i pyramiden, hvor der blev pyntet fint op. Der blev serveret stadionplatte og fodboldkage, og eleverne hæppede allesammen på Danmark, som selvfølgelig vandt.

Søndag: Ville vi have gået en tur langs havnen, men da det pludselig begyndte at regne og tortne måtte vi lave planerne om og blive hjemme. Vi hyggede os istedet med fjernsyn spil. Om aftenen lavede vi god aftensmad, mens weekendholdet så småt begyndte at komme tilbage. 

Mandag: Havde vi besøg af nye elever, som var på brobygning, og derfor skulle sove her. Vi hyggede os med fjernsyn og spil i fællesstuen.  

Tirsdag: Holdte vi møde angående sommerferie, hvor eleverne hver især blev informeret om, hvor sommerferien gik til, og hvem de skulle være sammen med. 

Onsdag: Var der tilbud om badeland i Rønbjerg feriecenter

Torsdag: Spillede Danmark igen fodbold, hvor mange elever sad i fællesstuen og så fodbold. Nogle elever var senere ude at gå en tur i byen. 

Fredag: Så er det tid til at sende nogle elever retur, mens pigeholdet bliver tilbage.

På søndag står Anne og Søren klar til at modtage de nyankomne elever. 


Rigtig god weekend.

Mvh. Gr. 3

< Tilbage