< Tilbage

Ugebrev - uge 50 - Gruppe 114-12-2018 - 11:00

  mmm

 

 Kære forældre og andre læsere


Skole

Mandag og tirsdag på linjerne:

Kunst - og samfundslinjen har vi i denne uge arbejdet hårdt på af blive færdig med de store graffiti malerier. De bliver super flotte og vi glæder os til at få dem hængt op og afsløret i næste uge for alle skolen elever og personale . Det bliver en FEST!!


Musiklinjen har vi har fundet nye sange til sang/danse-mappen. Vi har gennemgået julekalendermusikken gennem tiden - siden 1962, hvor man første gang udsendte julekalender i fjernsynet. Vi har snakket om julekoncerten og set musiklinjens indslag på video + et par sange af koret. Alle er enige om, at koncerten gik super godt. Vi har sunget startsang og danset som vi gør hver dag på musiklinjen samt set set ”Et juleeventyr” færdigt.

Der er lagt en video af julekoncerten op på Limfjordskolens youtubeside, samt facebookside.
I kan se den på youtube via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=xZbL-5Ap45M&feature=youtu.be
 

køkkenlinjen har hold 1 (Maria, Tilde, Ditte, Simon) lavet dej til kagefigurer og bagt 2 forskellige slags. De blev pyntet med glasur og krymmel. Der blev foldet æsker til at putte nogle af kagerne i og resten gav vi til alle elever til overlap. Hold 2 (Oliver P., Niels og Bastian) har i denne uge mandag lavet risengrød, som vi tirsdag lavede til risalamande. Vi havde en mandel som Mille fra gruppe 3 var så heldig at vinde. Vi var også i storkøkknet og hjælpe med at lave salat. Thomas har hjulpet både mandag og tirsdag Heidi i køkkenet med at lave mad og vaske op. 


På Friluftslinjen havde vi besøg af Jens, som skulle høre om vores spændende projekter på linjen. Vi fremlagde om affaldssortering og viste hvordan man kan sortere alt Limfjordsskolens affald. Vi fremlagde også vores træprojekter, hvor vi viste billeder fra forløbet.  Vi har været på tur til Jenle plantage, hvor vi lavede mad over bål og fandt nisser i skoven - Der blev desuden flækket brænde i massevis.

 

Onsdag: Vi var på juletur til Aalborg Storcenter, hvor der skulle købes gaver. Vi spiste frokost på restauranten Bones og det smagte godt. Det var en dejlig tur. Nogle blev tilbage og købte deres gaver i Løgstør og spiste pizza.  


Torsdag: Thomas, David, Oliver L og Kapser havde botræning. Martin, Anton og Oliver P. havde boundervisning, hvor vi bl.a. arbejdede med hygiene. Vi endte dagen med at læse et H. C. Andersen eventyr. 


Fredag: I dag har vi været i badeland, da det var sidste gang inden juleferien og efterfølgende har vi skrevet ugebrevsammen i klassen. 

Marius har været i praktik i XL byg og det gik super godt. 


Bodel

Weekenden har stået på ren afslapning. Der blev spillet lidt playstation og set fjernsyn, hygget på værelserne og i stuen med kammeraterne. Lørdag aften spiste vi med gruppe 2. 


Mandag var der gymnastik og floorball for dem som er medlem af idrætsforeningen. 


Tirsdag fejrede vi Oliver P's 18 års fødselsdag med lækker kagemand. Om aftenen var et par stykker til aftenskole, et par stykker bagte julesmåkager og pyntede dem, mens de sidste hyggede i sofaen med julekalendere. 


Torsdag aften var det tid til indvielse af elevrummet, efter det har været lukket ned et stykke tid. Det blev fejret med pizza og sodavand. Elevrummet er nu udstyret med blandt andet en ny playstation 4 og nogle nye spil som f.eks. "Just dance". Disse skulle selvfølgelig afprøves, derudover blev der spillet ludo og bordfodbold. En rigtig god aften!


Alle elever og personale ønsker alle en god weekend og glædelig jul. 

< Tilbage