< Tilbage

Ugebrev - uge 49 - Gruppe 107-12-2018 - 11:12

.

 

 

 Kære forældre og andre læsere

 

Mandag og tirsdag på linjerne:

køkkenlinjen var vi ude og besøge Anne-Louise på hendes gård. Vi så alle hendes køer, hvor de boede, og hvordan de bliver malket. Vi så også traktorer, heste, høns og hundene. Oliver P. var endda oppe og sidde i en af traktorerne. Ellers har vi lavet frugtsalat og set filmen Ferdinand færdig. 

 

Kunst og samfundslinjen skulle vi have hentet plader i XL-byg til vores store GRAFFITI malerier. Maja og Martin kørte med Karen i XL byg og imens ryddede resten af eleverne op i det ene cykelskur og fik indrettet et malerværksted derude. Over middag kom de første elever igang i den nye værksted. Vi starter med at fremstille 3 Graffiti malerier i fællesskab. Eleverne har i fællesskab besluttet ud fra deres skitser, hvordan de skal males. Eleverne synes, det er sjovt at afprøve teknikken med rigtig spraymaling.

 

musiklinjen har vi været i butikken 4sound for at udforske musikinstrumenter. Vi har investeret i nye drumpads, og de er mega fede. Ellers har vi øvet til julekoncerten, set julefilm og haft generalprøve til årets store julekoncert i Løgstør kirke

 

friluftlinjen har vi igen arbejdet med træ om formiddagen. Over middag var nogle aktive i gymnastiksalen, mens andre arbejdede videre med deres træprojekter. Tirsdag var vi på tur om formiddagen til Rønbjerg, hvor vi skulle udfordre os selv på forhindringsbanen. Derefter kørte vi en tur til Ertebølle for at se ud over Limfjorden i det vilde blæsevejr. Over middag var det tid til juleværksted, hvor der bl.a. blev lavet julehjerter og stjerner

 

Onsdag:

Koret øvede til koncerten i løgstør kirke mens de andre var ude og gå. Før frokost arejdede vi med faglige opgaver. Efter frokost slappede vi af med Wii, computer og spil.

  

Torsdag:

Martin havde botræning alene, da Thomas var i praktik i XL byg, kasper var i svømmehallen og resten af holdet var i Løgstør kirke for at øve sidste gang til koncerten om aften. Tak for alle jer der kom og så os. Vi havde en dejlig aften med sang og æbleskiver bagefter. 

 

Fredag:

Vi har været til svømning i dag og efterfølgende skrevet ugebrev sammen i klassen.

 

I næste uge er Thomas tilbage fra praktikken i XL byg og så er det Marius' tur. 

Lærer Thomas er væk på ferie. 

På onsdag skal hele gruppen på julegaveindkøb. Det bliver hyggeligt. 

 

Alle elever og personale ønsker alle en god weekend. 

 

< Tilbage