< Tilbage

Ugebrev - uge 24 - Gruppe 314-06-2019 - 10:28

Sølund festiival!!! Og sidste uge med linjer....

Kære alle!

Vi har sat slutspurten ind imod sommerferien, og har denne uge haft sidste uge med linjeundervisning: 


Køkkenlinjen: Hold 1 (Ditte, Marius, Tilde & Maria): Den allersidste dag på køkkenlinjen, og det var da helt trist. Vi snakkede om alt det mad, vi havde lavet. Vi lavede også de sidste opskrifter færdige, så hver elev på linjen kan få sin egen opskriftsbog. Og så er det jo bare at komme i gang med at lave mad... Til allersidst så vi afslutningen på filmen om grisen "Babe". Den var super spændende, men endte heldigvis godt.

Musiklinjen lavede tirsdag larm og fest i gaden, da vi lavede et sambaoptog igennem hele skolen, hvor vi spillede på vores hjemmelavede sambatrommer og shaker. Det vakte stor jubel og alle var glade og synes det var fedt. Ellers har der været ladet op til Sølund Festival'en, som jo pludselig kom tæt på ....

Friluftslinjen tog tirsdag på årets sidste linjetur. Vi havde en aftale med Jacob K. (pædagog i gruppe 2), som er meget ivrig fisker. Vi skulle mødes med ham i Aars, hvor han havde medbragt en masse fiskegrej, som vi kunne låne. Det gik ikke længe inden de første elever havde fanget bid og hev fisk ind. Fiskene var dog rimelig små, så vi satte dem ud i søen igen. Da vi var færdige med at fiske, kørte vi hjem til Lisbeth og spiste vores frokost. En dejlig afslutning på et godt linjeforløb.


Onsdag:

Onsdag stod i korets tegn. Der skulle øves ekstra meget til Sølund festivals koncerten om torsdagen, så derfor blev der øvet både formiddag og eftermiddag. Indimellem fik vi dog arbejdet videre med vores emne om "Fyrtøjet", hvor vi er i gang med at male de modeller som vi har lavet. De bliver mega flotte! 


Torsdag:

Torsdag drog en stor flok på Sølund festival, hvor koret skulle spille koncert! Det var en fantastisk dag. De resterende elever fortsatte med de vante rutiner, hvor den stod på botræning, en tur i byen og lidt ekstra hygge. 


Fredag fik eleverne lov til at sove længe, og gå på velfortjent tidlig weekend!

Vi ønsker jer alle en fantastisk weekend. 


Mvh Alle i gruppe 3 

< Tilbage