Månedsbrev - Gruppe 2 - Maj - Bodel28-05-2019 - 16:52

Nyt fra gruppe 2

Uge 18

Ugen er gået med at forberede og pakke til studieturen på de forskellige linjer

Tirsdag var det blevet gruppe 2’s tur til at lave en fællesaktivitet for de andre grupper. Der blev holdt en wellness aften, med fodbad, ansigtsmasker og neglelak.

Uge 19

Mandag tog alle afsted på studietur på de forskellige linjer. Fredag kom alle tilbage fra studieturen, trætte efter en dejlig uge. Nogle elever tog hjem efter turen og holdte weekend, andre blev tilbage på skolen, weekenden har været i afslapningens tegn med hygge og madlavning.

Uge 20

Tirsdag var musiklinjen til koncert i musikkens hus, en dejlig oplevelse.

Ugen har været kort, da alle har været hjemme på st. bededagsferie.

Uge 21

Tirsdag eftermiddag havde vi besøg af naturvejlederen Niels Kristian, som vil komme hver tirsdag i en periode og lave nogle forskellige ting med eleverne i naturen. Denne tirsdag stod på bålmad og snitning i træ.

Onsdag skulle hele skolen til Tour de Louns, på Lounsgården. Temaet i år var idræt, så hele dagen har eleverne været rundt til forskellige poster, som skigang, støvlekast og havetraktorræs og mange flere. Om aftenen blev sportstøjet skiftet ud med festtøjet, og så var der lækker buffet og dj’en spillede op til dans.

I weekenden kørte vi til Hadsund for at fodre dyrene, og der var kommet små gedekid. Vi sluttede af på pizzaria.

Uge 22

Mandag aften har vi lavet bolcher til forældreaften på onsdag.

Onsdag er der forældredag med fællesspisning, hvor mange af eleverne tager med hjem derefter, så en kort uge.