< Tilbage

Ugebrev - uge 21 - Gruppe 224-05-2019 - 09:34

En uge med linjer, "Tour de Louns" og ridning på Vilsted Søgård...

Halløj derude

Endnu en dejlig uge er gået, og endnu engang har det været en uge med mange aktiviteter i skoledelen.


Mandag og tirsdag


Musiklinjen:

På musiklinjen har vi knoklet med at få printet billeder af vores studietur. Vi har lavet to store plancher som hænger på gangen i skolen. Vi fik samtidig lavet den præsentation som vi skulle præsentere fredag ved morgensang omkring vores fantastiske studietur.

Der er selvfølgelig blevet sunget og spillet en del samtidig.....

 

 Kunst- og samfundslinjen blev vi færdige med opslagstavlen fra studieturen, og vi fik hængt "Skagensmalerierne" op i pyramiden, hvor alle kan se dem. Vi vil også gerne have hængt de fine glaspustede kugler op, som eleverne lavede på studieturen og håber, at I kan se dem på forældredagen :-) I denne uge har vi også lavet vores lerfisk færdige og har været i gang med RAKU-brænding. Det er altid magisk at raku-brænde, da man aldrig helt ved hvorledes resultatet bliver. De er blevet meget flotte og også disse fine ting skal vi have udstillet :-)

 

I denne uge er der blevet trampet godt og grundigt i pedalerne på Friluftslinjen. Både mandag og tirsdag fandt vi nemlig cyklerne frem og gav den gas på morgengåturen. Det er en god runde, og eleverne tæller nu omgange - og der bliver heppet og jublet, når man snupper endnu en runde. Der var heldigvis en vandpost ved skolens indkørsel, så man kunne holde en lille pause og få slukket tørsten.

Derudover har vi fået lavet vores studietursdagbøger færdige, og vi har fået dekoreret nye opslagstavler med en masse gode billeder fra studieturen.

 

Mandag morgen til morgensang viste køkkenlinjen den video, som Marius har lavet om vores studietur. Det er en super fin video, som viser de mange ting vi oplevede - og den meget gode mad vi spiste ?? Ellers gik mandagen med at lave de opslagstavler som hænger på skolegangen. Hertil skulle der vælges, printes, klippes, og nåles de fotos vi gerne vil vise resten af skolen.

Tirsdag kørte vi på udflugt til Aalborg. Her skulle vi besøge Simon Rune, som jo var på køkkenlinjen, indtil han var heldig at få sin egen lejlighed på et bosted i Aalborg. Vi havde medbragt kage og højt humør, og det var skønt at se Simons nye hjem, og endnu mere skønt at se Simon. Vi hyggede os med snak, juice, kaffe og kagen efter en rundvisning af stedet.

Overmiddag så vi filmen - Babe den Kække Gris.

 

Onsdag var der "Tour de Louns". Vi var alle afsted på et løb arrangeret af Lounsgarden. Dette år var temaet "Sport", og der var mange forskellige sportsaktiviter som vi skulle prøve. Her var alt fra skud med bold, ringridning på kæphest, skiskydning, fodboldbowling, hesteskokast, bueskydning på havetraktor osv..... Det var mega sjovt, og vi havde en dejlig dag, hvor vejret hold tørt, og humøret var i top.


Torsdag var boundervisningsholdet til ridning i Vilsted Søgaard, og Freya lavede en selvstændig opgave på computeren som omhandlede studieturen. En dejlig dag


Fredag var der svømning, hvor vi svømmede baner, baner og baner. Musiklinjen fortalte om deres studietur i forbindelse med morgensangen, og vi sluttede skoledagen af med ugebrevstime.

 

På onsdag, d. 29 maj, er der forældredag, og vi glæder os meget til at se jer alle til en super hyggelig dag.


Mange hilsner

Elever og lærere i Gruppe 2

< Tilbage