Ugebrev - uge 21 - Gruppe 124-05-2019 - 09:33

rfg

Kære forældre og andre nysgerrige læsere

Mandag og tirsdag var vi på linjerne:

Kunst- og samfundslinjen blev vi færdige med opslagstavlen fra studieturen og vi fik hængt "Skagensmalerierne" op i pyramiden, hvor alle kan se dem. Vi vil også gerne have hængt de fine glaspustede kugler op, som eleverne lavede på studieturen og håber, at I kan se dem på forældredagen :-) I denne uge har vi også lavet vores lerfisk færdige og har været i gang med RAKU-brænding. Det er altid magisk at raku-brænde, da man aldrig helt ved hvorledes resultatet bliver. De er blevet meget flotte og også disse fine ting skal vi have udstillet :-)

Køkkenlinjen:

Hold 2 (Bastian, Niels, Oliver P. og Thomas): Mandag gik med at lave burger. Det smagte godt. Tirsdag lavede vi igen mad på loftet. Vi øver vores ret med kylling i rødkarry og kokosmælk. Det blev godt, og det smagte skønt. Over middag droppede vi denne gang cyklerne, da vi skulle have lavet lidt efterbehandling af studieturen. Her printede vi en masse billeder, og er nu igang med at lave en opslagstavle fyldt med stemningsbilleder fra turen.

Musiklinjen:

På musiklinjen har vi knoklet med at få printet billeder af vores studietur. Vi har lavet to store plancher som hænger på gangen i skolen. Vi fik samtidig lavet den præsentation som vi skulle præsentere fredag ved morgensang omkring vores fantastiske studietur.

Der er selvfølgelig blevet sunget og spiller en del samtiig.....

Onsdag:

Onsdag var hele skolen til Tour de Louns, som er et sjovt orienteringsløb for udviklingshæmmede arrangeret af Lounsgården nede ved Hvalpsund. Året tema var sport, så der var bl.a. højdespring, bueskydning fra ladet på en havetraktor og skiskydning (hvor skyderen var en slangebøsse :p). Da løbet var slut var der fællesspisning og fest i Hvalpsund hallen, hvor der blev danset og hygget med alle de andre deltagere. Oliver P var hjemme på skolen den dag, hvor han lavede pizza og cyklede en dejlig tur.

Torsdag:

Torsdag havde halvdelen botræning, imens skoleholdet blev i gruppen og sørgede for frokost til hele gruppen. Der blev lavet pasta carbonára, og det smagte mums!

Fredag:

Fredag startede med søvmning og derefter morgensang. Til morgensang præsenterede musiklinjen billeder og et par videoer fra studieturen - det var mega fedt at se. I ugebrevstimen blev der snakket rigtig meget europaparlamentsvalg og eleverne fik taget kandidattesten, så de ved, hvem de skal stemme på på søndag.

Næste uge bliver lidt anderledes - vi har nemlig international uge, hvor vores volontører underviser os i Estland, Frankring og Canada. Undervisningen foregår mandag - onsdag og foregår i grupperne. Gruppe 1 skal i denne uge have undervisning sammen med gruppe 4.

Vi ønsker alle en rigtig god weeknd {#emotions_dlg.laughing}