< Tilbage

Ugebrev - uge 21 - Gruppe 324-05-2019 - 09:32

En spændende (og hård) uge med Tour de Louns....

Kære alle

Vi har haft en aktiv uge, hvor vi om onsdagen var til det årlige Tour de Louns løb. Mandag og tirsdag var der linjer som normalt.

 

Musiklinjen:

På musiklinjen har vi knoklet med at få printet billeder af vores studietur. Vi har lavet to store plancher som hænger på gangen i skolen. Vi fik samtidig lavet den præsentation som vi skulle præsentere fredag ved morgensang omkring vores fantastiske studietur.

Der er selvfølgelig blevet sunget og spillet en del samtidig.....

 

Køkkenlinjen:

Mandag morgen til morgensang viste køkkenlinjen den video, som Marius har lavet om vores studietur. Det er en super fin video, som viser de mange ting vi oplevede - og den meget gode mad vi spiste ??

Ellers gik mandagen med at lave de opslagstavler som hænger på skolegangen. Hertil skulle der vælges, printes, klippes, og nåles de fotos vi gerne vil vise resten af skolen.

Tirsdag kørte vi på udflugt til Aalborg. Her skulle vi besøge Simon Rune, som jo var på køkkenlinjen indtil han var heldig, at få sin egen lejlighed i Aalborg på et bosted. Vi havde medbragt kage og højt humør, og det var skønt at se Simons nye hjem, og endnu mere skønt at se Simon. Vi hyggede os med snak, juice, kaffe og kagen efter en rundvisning af stedet.

Hold 2 (Bastian, Niels, Oliver P. og Thomas): Tirsdag lavede vi igen mad på loftet. Vi øver vores ret med kylling i rødkarry og kokosmælk. Det blev godt, og det smagte skønt. Over middag droppede vi denne gang cyklerne, da vi skulle have lavet lidt efterbehandling af studieturen. Her printede vi en masse billeder, og er nu igang med at lave en opslagstavle fyldt med stemningsbilleder fra turen.

Overmiddag så vi filmen - Babe den Kække Gris.

 

Vi har haft så travlt - at vi ikke har nået at tage fotos.

 

Friluftslinjen:

I denne uger er der blevet trampet godt og grundigt i pedalerne på Friluftslinjen. Både mandag og tirsdag fandt vi nemlig cyklerne frem og gav den gas på morgengåturen. Det er en god runde, og eleverne tæller nu omgange - og der bliver heppet og jublet, når man snupper endnu en runde. Der var heldigvis en vandpost ved skolens indkørsel, så man kunne holde en lille pause og få slukket tørsten.

Derudover har vi fået lavet vores studietursdagbøger færdige, og vi har fået dekoreret nye opslagstavler med en masse gode billeder fra studieturen.

 

Kunstlinjen:

Vi har brændt RAKU-ler og forbereder udstilling af kunst vi lavede på studieturen. Nogle spillede også fodbold.

 

Onsdag var vi til Tour de Louns. Det foregår på Louns-gården som er et bosted, hvor de står for at afvikle et aktivitetsløb med andre bosteder. Om aftenen er der fest, og der er mange gamle elever fra Limfjordsskolen, så det er rigtig hyggeligt.

Torsdag var der botræning og fredag svømning og fredagsgymnastik. Og tilsidst ugebrev.

 

God weekend til alle.

< Tilbage