< Tilbage

Ugebrev - uge 20 - Gruppe 216-05-2019 - 12:50

Så er vi tilbage efter nogle rigtig gode studieture - og hverdagen kalder igen her på Limfjordsskolen...

Halløj derude ved skærmene...

Så gik dette års studietursuge, og I kan godt glæde jer til at høre meget mere om linjernes ture til forældredagen d. 29. maj. 

Mange af jer har nok allerede set og læst om de enkelte ture på Limfjordsskolens Facebookside. Derudover får alle eleverne jo en dagbog fra turene med masser af gode billeder osv. 

I denne uge er vi landet i den vante rytme igen, og vi har derfor haft en helt normal uge - dog uden fredag selvfølgelig.

Mandag og tirsdag har derfor været linjedage: 


Friluftslinjen:

Mandag var alle lidt trætte efter vores super gode studietur til Sønderjylland i sidste uge. Vi fik dog i fællesskab pakket alt vores grej ud efter turen, og vi fik evalueret på turen. Alle eleverne gav turen, stedet og aktiviteterne mange stjerner, og alle var enige om, at det havde været en rigtig god tur. Over middag begyndte vi på efterbehandlingen af studieturen, og der blev bl.a. arbejdet med billeder fra turen.

Tirsdag tog vi på en kort men god tur. Vi kørte til Aggersund aktivitetsbane, hvor der blev spillet fodbold og trænet på diverse motionsredskaber. Det blev til mange gode grin, og vores motorik blev godt udfordret.

Over middag delte vi os i to hold. Et hold gik i gang med praktisk arbejde udendørs - bl.a. skal vores brændeskur have en renovering. Det andet hold arbejdede i klassen med studietursbillederne.

 

 På Kunst- og samfundslinjen startede vi med at se en masse skønne billeder fra studieturen. Vi har lavet en Power Point præsentation, som vi gerne vil vise jer til forældredagen  . . . I kan glæde jer ;-)

Eleverne lavede tegneopgaver af Skagens malerier, som de nu havde set på museet. Vi pakkede vores flotte glasting ud og satte ophæng på malerierne vi malede i Skagen, så de kan komme op at hænge på skolen.

Over middag cyklede alle elever både mandag og tirsdag en dejlig tur i det skønne vejr :-) To af eleverne var med på genbrugspladsen for at finde nogle flotte gamle cykelhjul, som vi skal bruge til at lave en udstilling af med vores glaskugler fra studieturen.

 

Musiklinjen: 

Vi fik evalueret vores fantastiske studietur. Alle var glade for at det havde været en super uge med mange indtryk og musikalske oplevelser. Vi fik lavet og udleveret dagbogen for studieturen, og fik snakket og set billeder. Der blev også tid til at øve et par af de sange som vi skal synge på Sølund om en måned.... ja en måned. Det går hurtigt, og vi glæder os meget.

Tirsdag var vi i Musikkens Hus i Aalborg, hvor vi så et musikalsk sørøverspil om "De Frygtede Pirater", hvor vi hørte om sørøverne der skulle finde rytmer og toner for at finde skatten. Det var mega fedt, og det var kanon dygtige musikere der var med. 

Køkkenlinjen: 

Mandag: Hold 1 (Ditte, Tilde, Marius & Maria) skulle hjælpe med at lave frokost til hele huset. Det blev til en lækker tomatsalat, der passede til de frikadeller og kartoffelsalat, Eva og Dorte havde lavet. Over middag så vi første version af den video, Marius har skudt på studieturen. Den var super god.

Tirsdag: Også her skulle køkkenlinje hjælpe med salaten til frokost til alle, så der blev snittet og hakket i stor stil. En lækker bland selv salat. Over middag arbejdede videre med alle de mange billeder fra studieturen. Vi har lavet et diasshow, som vi vil vise til forældreaften….

Onsdag: 

Skoledagen startede med kor og motion, hvorefter programmet som altid står på fagligt skolearbejde. Astrid benyttede sig af muligheden for at komme på cykletur i det dejlige vejr - og det nød hun. 

Over middag begyndte vi at arbejde med det kommende valg, hvilket vi skal arbejde videre med i undervisningen. Mange i gruppe 2 er jo over 18 år og kan derfor stemme, hvis de ønsker det. 

Vi sluttede skoledagen af ude i solskinsvejret - nogle hyggede sig på trampolinerne og på gyngerne - andre tog en gang fodbold. 

Torsdag:

Skoledagen blev afkortet, da mange begyndte at tage hjem efter frokost. Om formiddagen kom der styr på værelserne og pakket weekendtasker mm. 


OBS: På onsdag skal alle i gruppe 2 deltage i det faste arrangement "Tour de Louns", som arrangeres af Loundgården ved Hvalpsund. Det er altid en rigtig hyggelig dag, hvor man mødes med venner og bekendte fra andre bosteder osv. 

Ellers er skoleugen helt normal. 


Ha en rigtig god Bededagsferie. 

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2

< Tilbage