< Tilbage

Månedesbrev - Gruppe 3- Maj- Bodel03-06-2019 - 08:00

Nyt fra Gruppe 3

Weekenden op til studieturen var David, Katrine og Maja med på efterskolebesøg, på Ranum efterskole. Her så vi både hvordan eleverne boede, deres gymnastiksal, biograf, motionsrum, et af musiklokalerne hvor man kunne indspille sange samt skolens biologilokale med slanger, skildpadder og fisk. Det var super spændende og sjovt at være afsted. 

Derudover tog pigerne på Pizzaria nede i byen, imens drengene hyggede sig hjemme, med pizza fra pizzariaet.

I Maj har vi også haft  "Isræs", som var et lille løb med forskellige aktiviteter, rundt på skolens udearealer. Til sidst sluttede vi naturligvis af med is.

De sidste 2 tirsdage har der været udeliv på programmet, her har vi blandt andet lavet mad over bål, og plukkede urter dertil.

Sidste ondsag var vi til Tour De Louns, på Lounsgården. Det er en aktivitetsdag, hvor der kommer mange af vores venner fra andre bofælleskaber. Mange af dem  har gået på Limfjordsskolen. I år var temaet sport, så der skulle blandt andet både kastes og skydes med bold, bue og pil samt en masse andre sjove aktiviteter. Om aften var der fest i Hvalpsund hallen, hvor der var en lækker buffet, samt musik og dans.

 

Venlig hilsen

Gruppe 3

< Tilbage