Ugebrev - Uge 12 - Gruppe 222-03-2019 - 10:40

En uge med sol, kulturskole og cykling... Der er forår i luften!

Halløj derude ved skærmene

Så gik uge 12 også her på Limfjordsskolen - og det har været en dejlig forårsuge med en del sol.

Mandag og tirsdag havde vi selvvfølgelig linjeundervisning:

Mandag over middag havde koreleverne desuden et samarbejde med Jane fra Kulturskolen - her skulle der arbejdes kreativt med sangen "Ud under åben himmel", som koret bl.a. skal synge til Kulturskolens forårskoncert i april. Der blev lavet de flotteste billeder, som senere skal udstilles nede i sognehuset ved kirken.

Friluftslinjen:

Det har været en rigtig aktiv uge for Friluftslinjen - og vi har benyttet os af det gode vejr.

Mandag startede med gåtur, hvorefter vi fandt vores cykler frem fra vinterhiet. Der kom luft i dækkene, og så blev der ellers trampet i pedalerne under den blå himmel. Over middag gik en flok ud og spillede fodbold, mens koreleverne var samlet og arbejdede med Jane fra Kulturskolen. Pelle fik malet sit flotte maleri færdigt.

Tirsdag skulle vi på vandretur til Fosdalen - det blev en rigtig god tur, hvor vi blev udfordret motorisk og fik sol på kinderne og lidt sved på panden.

Køkkenlinjen:

- Vi har arbejdet med vores kartoffelemne.

- Vi har set en film om kartoflen.

- Vi har lavet Rösti/Kartoffelpandekager.

Kunst-og samfundslinjen var igen ved fjorden, hvor vi skulle have undervisning sammen med Tine fra Limfjordsmuseet. Denne gang lærte eleverne om havets havdyrenes fødekæde - plankton - musling - fisk - menneske, og hvordan små bitte plastikpartikler, kan blive transporteret hele vejen igennem økosystemet. Eleverne skulle bl.a. også lave plastiksuppe og hilse på sælen Hr. Sælsom. Tirsdag malede eleverne deres malerier færdige og vi fik hængt de flotte billeder op i pyramiden, hvor I kan se dem.

Musiklinjen har i denne uge været lidt stille, idet vi har evalueret meget på vores ”Løvernes Konge” forestilling. Vi har gennemgået og snakket den igennem for at give hinanden respons på det vi har lavet.

Mandag eftermiddag havde vi besøg af Jane fra Billedskolen i Vesthimmerlands Kulturskole, som lavede billeder sammen med os til en af de sange som vi skal fremføre med koret til Forårskoncerten i Kulturskolen. Det blev en super fed oplevelse at være med til og vi glæder os meget til koncerten.

Tirsdag var vi på besøg hos Kent, hvor vi fik varm kakao og boller, og fik snakket musik og sang. Det var en dejlig tur.

Onsdag var der kor og motion fra morgenstunden. Formiddagen gik med skoleopgaver, og over middag fik vi afprøvet vores hjemmelavede billedlotteri, som vi har lavet til vores venskabsklasse i Frankrig. Motiverne på billedlotteriet er billeder, som har tilknytning til det danske kongehus. Jakob, Peter og Sasha har været med til at lave billedlotteriet, og det fungererde fint med at spille det, så nu skal det sendes til Frankrig.

Torsdag var der boundervinsing, og der blev igen arbejdet med emnet "Tøjvask".

Fredag morgen var der som altid svømmeundervisning, ridefys. og musik og bevægelse. Derefter fik vi afrundet ugen herhjemme og lavet ugebrev.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2