< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 1 - Marts - Bodel05-04-2019 - 12:00

Marts måned i gruppe 1!

Så er marts måned gået og her vil vi fortælle lidt om, hvad der er sket. 


Vi startede ud med marts og weekenden i uge 9. Her var vi inviteret over til hygge og melodi grand prix i gruppe 4. 

Pigerne i gruppe 4 havde disket op med kage, chips og frugt. En rigtig hyggelig aften. Vi gjorde gengæld lørdag d. 15 marts hvor vi inviterede gruppe 4 på aftensmad og X-factor hygge.

 

Om mandagen synes vi da lige at hele skolen skulle inviteres til pandekager i elevrummet. Så det var den helt store omgang pandekagebagning der blev i gang sat. I elevrummet, hyggede eleverne sig desuden med at spille bordfodbold, airhockey og wii på tværs af grupperne. 

 

Lørdag i uge 11 var weekendholdet en tur på Restaurant Sanya i Aalborg og spise frokost.

 

Mandag i uge 12 havde elevrådet arrangeret bolcheaften i pyramiden, stort set alle elever deltog med stort engagement og der blev lavet mange bolcher.

Weekenden blev brugt på afslapning og hygge. 

 

Grupperne har til opgave at arrangere en aktivitet i en given måned, vi skulle lave en aktivitet i marts. Derfor var det oplagt at lave vaffelaften i elevrummet, mandag i uge 13, da det var international vaffeldag. Proceduren var den samme som til pandekageaften, en ordentlig skålfuld vaffeldej blev lavet og der blev hygget med vafler, just dance, bordfodbold osv. 

 

Tirsdag var vi inviteret til Ranum for at se teater, et par stykker fra gruppen ville gerne se det, så de tog afsted. 

Torsdag var dem som havde tilmeldt sig, til Kandis fest i Lanternen. Her blev serveret lækker aftensmad og danset til den helt store guld medalje. Der var også rig mulighed for at komme op på scenen sammen med Kandis. Eleverne som var hjemme på skolen holdt grillaften. 

Lørdag var vi et smut i Aalborg storcenter. 

 

Vi holder forældredag d. 29/5, sæt gerne kryds i kalenderen! Der vil blive sendt en invitation ud til jer indenfor nærmeste fremtid. 


Mange hilsner gruppe 1 

< Tilbage