Ugebrev - uge 5 - Musik og Kunstlinjen05-02-2021 - 09:00

Og det var Danmark - og det var Danmark!!

Stop Motion - Drejebog - til filmen om Havets mor.

Musik - Kunst

Kære Forældre

Mandag:

Mandag startede vi dagen med gåtur og morgengymnastik i klassen!!

Klokken 10 ventede en overraskelse til Eleverne - da Danmark var blevet verdensmestre i håndbold, havde ledelsen besluttet af give "vinderkage" - Tak for lækker kage sige vi :-)

Efter 10-pausen var alle samlede, da vi i fællesskab skulle lave "drejebogen" til vores film om Havets mor. Sammen fik vi snakket handlingen igennem og fik planlagt 8 scener, som skal sammensætttes til vores Stopmotion film! Eleverne var gode til at komme med input til både handling, miljøbeskrivelser og lydeffekter. Vi manglede at fremstille få rekvisitter inden vi kan gå i gang med optagelserne i næste uge:-)

Over middag var der motion og kreative aktiviteter (fremstilling af flere dyr, baggrundsmiljøer mv. til filmen) på skemaet.

Tirsdag:

Kunsteleverne arbejdede videre med deres skulpturer. Vores figurer havde fået det første lag dekorationsbeton med fiber i, og nu var det blevet tid til, de skulle have lag nummer to. Vi nåede at give alle figurerne et lag mere, og nu er det tøretid indtil næste uge, hvor vi skal i gang med at give dem noget farve som kronen på værkerne.

musikholdet arbejdede vi også videre med Grønlandsemnet. Vi gik igang med lydoptagelser til vores film om Havets mor - der skulle både optages grønlandsk sang, trommer, hunde/hval/hvalros-lyde og lyden af vind - alt sammen noget som vi selv lavede. Vi fandt også nogle smukke sange af Julie Bertelsen på grønlandsk, som vi kan bruge i filmen. Over middag lavede vi videre på vores trommer, og sang og dansede indtil det var til til velfortjent afspænding. Ahh!

Onsdag:

Onsdag var der botræning om formiddagen og cafeer over middag.

Torsdag:

Torsdag har vi delt eleverne op i to hold - de "gamle" blå og gul hold.

Det "blå" hold så Ultra Nyt og snakkede om de forskellige nyheder. Efter 10-pausen fortsatte vi arbejdet med at komme ud af vores escaperoom i "Fangeflugten". Vi manglede kun at løse én sidste opgave, hvor vi skal klare en soduku før vi kan undslippe.. og det lykkedes os! Vi slap fri, og det var super fedt at prøve kræfter med et escaperoom! Over middag gik vi en tur ned til Løgstør by. Her så vi på butiksruder og lavede lidt regning - vi arbejder med at runde op og runde ned (fx 10,95 kr. =11 kr.)

På det "gule" hold startede vi med ultranyt. Vi fik snakket om alle emnerne, og vi fik lavet en aftale om at prøve at gøre det samme som "Jonas" fra ultra. Han var ude og vinterbade. Derfor vil Olivia, Oliver, David, Niels og Kent selv prøve kræfter med vinterbadningen på torsdag over middag... .Uha det bliver koldt. Efter formiddagspausen arbejdede vi videre med vores kullisser/baggrunde til vores stop motion film, og fik lavet endnu flere rekvisitter. Det bliver spændende at se når det bliver færdigt. Efter frokost var der gå-tur og faglige opgaver på programmet resten af skoledagen.

Fredag:

Vi startede dagen med en fødselsdagssang for Anna, som fylder 19 år i dag - Kæmpe tillykke til hende :-)

Fredag var der gåtur og motion i gymnastiksalen, Ultra Nyt og Ugebrev.

Rigtig god weekend ønsker vi jer alle.

Mange hilsener Musik - og kunstlinjen :-)