Ugebrev - uge 51 - Blåt hold18-12-2020 - 10:30

Sidste uge inden juleferien...fernisering af vores malerier af Grønlandske dyr og julefest.

Kære alle læsere.

Denne mandag tog vi hul på årets sidste skoleuge.

Til morgensang fik vi tændt det tredje adventsjul og fik også sunget sang dertil.

Jesper fortalte også om skoleholdene efter jul. De fleste elever bliver på de hold, de er nu, dog bliver holdene lavet om til linjer. Gult og Blåt hold bliver til Musik, Kunst og Samfundslinjen, Grønt hold bliver til Friluftslinjen og Det Røde Hold bliver til Køkken og Kommunikationslinjen. Hurra. Det glæder vi os til!

Efter en dejlig morgengåtur, fortsatte vi vores tema omkring Grønland. Her arbejdede vi videre med vores PowerPoints-præsentationer, og vi er nu næsten helt færdige. Vi er i hvert fald kommet så langt, at der næsten er styr på alle billederne og teksten, og vi er begyndt at lege lidt med designet af selve præsentationen - altså, hvilke farver og skrifttype vi hver især bedst kan lide i vores præsentationer.

Tirsdag lavede vi vores malerier af grønlandske dyr færdige. De blev hængt op i Pyramiden sammen med malerierne fra gult hold, og hold da op hvor ser det flot ud! Vi tænker at holde en lille fernisering for resten af skolen sidst på ugen. Resten af tiden brugte vi på at forberede vores fremlæggelser af forskellige grønlandske emner, og vi nåede heldigvis også at synge en julesang.

Onsdag var der botræning og cafeer over middag.

Torsdag holdt vi juleafslutning sammen med det gule skolehold. Vi lavede jule-banko, hvor der var en masse pakker i spil. Kl.11.30 var der fællesspisning med julemad i pyramiden. Mega hyggeligt - og mega meget mad! Efter maden holdt vi en pause og bagefter var der mere julehygge med fællessang og æbleskiver i pyramiden. Herunder blev der vist to musikvideoer - den ene var en julehilsen fra Limfjordsskolens kor, som var blevet lavet istedet for den årlige julekoncert i Løgstør Kirke, som vi jo måtte aflyse i år. Den anden var en ret sjov rap-video lavet af det mandlige personale på skolen.

Fredag måtte vi aflyse svømning og dermed også badeland pga. regeringens nedlukning af Danmark. Istedet fik vi rundet vores Grønlands team af - ikke at vi er færdige med Grønland, men de konkrete opgaver blev færdige. Til morgensang fik vi sammen med det gule skolehold vist vores malerier. I klassen fik vi også fremlagt vores Power Points præsentationer. Herefter blev der tid til lidt julehygge, inden vi alle ønsked ehinanden en glædelig jul og et godt nytår :)

I ønskes alle en rigtig god juleferie, en glædelig jul og ikke mindst et godt og sikkert nytår. Vi ses i 2021 (gerne med alle fingrene i behold!)

Sebastian, Nikolaj, Andreas, Nanna H, Nanna L, Julie, Thomas og Ylle