< Tilbage

Ugebrev - uge 51 - Grønt hold15-12-2020 - 09:52

JULEFERIE!!! Vi er så klar - og vi ses i 2021 med linjeundervisning

Ho, ho, hoooo 


Nu er det altså jul igen.....


Årets sidste skoleuge gik sådan her på det grønne skolehold: 


Mandag startede med morgensang og motion, hvorefter der blev arbejdet med dagens hjælper i klassen og fundet og stavet masser af ord sammen. Om formiddagen gik vi videre med vores forberedelser til fremlæggelsen torsdag til morgensang. Der blev bl.a. lavet kæmp dinofodspor og fundet stenaldertøj. Andre gik i gang med at forberede deres forsøg, som skal laves i pyramiden. 

Over middag spillede vi spil i klassen og så Ultra Nyt. 

Tirsdag stod næsten på det samme program som mandag. Vi fik sunget og lavet motion. Derefter kom der styr på de sidste ting til fremlæggelsen torsdag. Over middag blev der hygget i klassen med naturfilm. 


Onsdag var der årets sidste botræning og onsdagscaféer. 


Torsdag var det tid til vores fremlæggelse i pyramiden til morgensang. Det gik rigtig fint, og eleverne var ret seje til at vise og fortælle de andre om vores emne "En verden i forandring". Om formiddagen blev der arbejdet med individuelle opgaver, og så var det ellers tid til julemiddag i pyramiden med julemad og sang. Efter en god pause var der eftermiddagshygge og underholdning - bl.a så vi to musikvideoer. En som koret havde indspillet og lavet - en anden som det mandelige personale på skolen havde skrevet, sunget og ikke mindst optaget video til. Vi kan anbefale jer at se dem begge - det er gode julehits! 


Fredag måtte vi desværre ikke tage til svømning pga. coronarestriktioner. Vi havde derfor en stille og rolig skoledag på grønt skolehold, hvor der blev hygget og sagt god jul til hinanden. Vi fik styr på årets sidste ugebrev, og så var det endelig tid til FERIE! 


Vi ses i 2021, hvor vi starter på linjeundervisning.

 

Ha en helt fantastisk juleferie alle sammen. Vi ses i det nye år! 

Mange hilsner fra os alle på Grønt skolehold

< Tilbage