Ugebrev - Uge 51 - Gult hold18-12-2020 - 10:30

Afslutning Kunstprojekt - Dyreliv i Grønland - Udstilling i pyramiden. Wouw!

OG Så er der snart juleferie.... jubii!!!

Kære Forældre og alle andre :-)

SÅ er det blevet tid til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende Nytår.

Vi sender eleverne hjem på ferie efter et helt særligt efterår, hvor vi har været igennem lidt af hvert!! Vi ser frem til det nye år med forhåbning :-)

Efter Nytår starter vi op på linjeundervisning hver tirsdag - vi har tre linjer - Musik- og kunstlinje, Køkken- og kommunikationslinje og Friluftslivslinje. Eleverne har fået besked på hvilken linje de er på.

I denne uge kunne vi heldigvis igen have undervisning på skolen - det var dejligt, da vi skulle afslutte vores kunstprojekt og holde julefest.

Mandag og tirsdag fik vi lagt sidste hånd på de flotte billeder - Vi har lavet en udstilling af både skitser og de færdige malerier i "pyramiden" og på gangen, hvor de kan ses. Kæmpe ros til de unge mennesker, som har arbejdet hårdt for at få de flotte resultater.

Vi har nu arbejdet med emnet om Grønland i 6 uger. Hver dag i december har vi set Naturjulekalender med Mille På Eventyr I Vilde Grønland. Hver dag har vi set spændende afsnit om naturen og vi lært en masse om Dyrelivet i Grønland.

Vi er slet ikke færdige med Grønland - i det nye år fortsætter vi på Musik og Kunstlinjen med at udforske Grønland endnu mere :-)

Torsdag havde vi arrangeret Bankospil på Gult og blåt hold - det var mega hyggeligt - og der var spænding og stor koncentration - og heldigvis mange pakker!! Til middag havde Heidi lavet lækker julemiddag til os og senere var der julehygge, sang, kaffe, æbleskive, snolder og god underholdning i pyramiden.

Fredag kunne vi desværre ikke komme til svømning. Til morgensamling skulle vi sige farvel til Simon, som er 4.års elev, som nu flytter til Aalborg. Vi ønsker ham rigtig god vind i fremtiden. Vi kommer til at savne hans søde charmerende smil på skolen.

I klassen så vi de to sidste afsnit med Mille på Grønland. Et fint afsnit om slædehundene nord for polarcirklen og de "rundtossede" isbjerge!

De allerbedste julehilsener til jer alle fra

Gult hold, Kent og Annemette