Ugebrev - uge 50 - Gult hold11-12-2020 - 10:30

Med Mille til Grønland - Grønlandsk kunst - Inuitlege

Kære læsere

Så er endnu en uge gået og igen har det været en begivenhedsrig en af slagsen. I mandags fyldte Niels 20 år - STORT tillykke til ham :-)

Mandag startede vi ud med vores grønlandske julekalender. Det er WWF der har lavet den, og den giver os et stort indblik i de miljømæssige udfordringer, som verden står overfor hvis vi ikke begynder at tænker over hvordan vi bruger vores ressourcer på den mest hensigtsmæssige måde......

Efter formiddagspausen havde Kent eleverne med i gymnastiksalen, hvor der blev lavet forskellige grønlandske lege. Det var meget sjovt og der var virkelig udfordringer som skulle laves.

Anna og Freya var i kunsthumør, og fik gjort deres kunstværker klar til at tegne motiver på.

Efter frokost havde både Oliver og Niels elevkonference, og vi andre gik en dejlig lang tur, og lavede matematik da vi kom retur.

Tirsdag startede vi igen med Ultra Nyt og et afsnait af den grønlandske julekalender, som denne dag handlede om "Det store affaldsmonster" - plastikken, som flyder i havet og blever transporteret lang op langs den grønlandske kyst!!! Afsnittet inspirerede os til igen at gribe "skraldeopsamlerne" og tage affaldsposer med på gåturen over middag!

Vi lavede et lille væddemål på gult hold, om hvor mange mundbind vi ville finde smidt ude i naturen, når vi skulle ud og gå. Det blev til 23 stk..... på et lille område her i nærheden af skolen..... Vi var ret chokerede ....!! Gruppe 4 forsatte torsdag med en tur i byen, hvor de fandt 35 mundbind smidt i naturen . . det giver stof til eftertanke!!

Tirsdag var alle elever igang med deres kunstværker. Der blev malet og lagt sidste hånd på billederne for de fleste elever . . .de bliver SÅ flotte!!!

I denne uge har både Niels, Oliver, Jakob og Marius haft elevkonferencer. Alle behagelige møder, hvor eleverne fik fortalt om livet på Limfjordsskolen og ønsker og drømme om fremtiden.

Onsdag var der botræning.

Desværre blev vi onsdag igen sat tilbage mht Corona, så resten af ugen er der ingen svømning, aktiviteter eller andet på tværs af holdene. Derfor skal vi i de sidste to dage være i vores grupper..... ØV !!!

Rigtig god weekend til jer alle

Mange Hilsner

Eleverne på Gult hold