< Tilbage

Ugebrev - uge 50 - Rødt hold07-12-2020 - 14:49

vi juler...

Kære læsere,

 

Så er vi nået til endnu en uge i december denne mandag. Til morgensang i dag fortalte Det Gule Hold om en mand, som reparerer gamle mobiltelefoner og derefter forærer telefonerne til børn og unge, hvis forældre ikke har råd til selv at købe en smartphone til børnene. På det Gule Hold har de allerede samlet en helt masse gamle telefoner, som bliver sendt til den gode sag. Hvis I læsere skulle have mobiler hjemme i smidudkassen, må I gerne donere dem til formålet.

Ellers sang vi advents sang og Rudolf med den Røde Tud til morgensang.

Vi gik direkte i klassen, dels dag morgensangen havde taget laaaaang tid, og dels fordi vi skulle ud at gå en tur efter formiddagspausen. I klassen tog vi program og Dagens Hjælper inden det var pausetid.

Vores gåtur gik ned til Down Town Løgstør - her ville vi kigge på juleudstillinger i vinduerne og i de små huse, der er stille op i byen. Vi havde aftalt at tælle julemænd og juletræer - men allerede efter 4 butiksvinduer var vi oppe på så mange julemænd, at vi ikke længere kunne holde tal på dem! Så derefter nøjedes vi med at nyde synet af alt juleriet. Ved bageren var vi alle inde og købe nogle store juleklejner, de skulle deles og nydes efter frokost.

Vi blev enige om at spise klejner og hygge med snak og Ramajetternes jul i gruppe 2. Det blev super hyggeligt, hvor der blev grinet og snakket og hygget til den store julemedalje. Hvor var det hyggeligt. Alle fik smagt noget af en kæmpe klejne og alle havde det godt.

 

Tirsdag morgen gik vi vores sædvanlige morgenrunde. Efter pausen var det Fredrik og Magnus, der var dagens hjælpere. Det klarede de så godt! Og så gik vi ellers i julemandens værksted.... Denne gang med trylledej, og DET BLEV SÅ FLOT!! Og så siger vi ikke mere...;-)

Over middag åbnede salon lære julefødder, hvor man kunne få et jule-fodbad og smurt creme på bagefter. Der udover kunne man få hårbundsmassage til stor morskab. Vi sluttede af med at synge forskellige julesange, mens vi luftede de velduftende tæer...

 

Onsdag botræning i grupperne.

Torsdag og fredag har vi været sammen i bogrupperne pga Coronarestriktioner.

Vi håber at være tilbage på det røde hold på mandag :)

 

Mange hilsener Det Røde Hold

< Tilbage